Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Afellay: 'De supporters zijn desondanks gewoon achter ons blijven staan'

21 december 2019 23:49
Foto: Pro Shots

Ibrahim Afellay: "De supporters zijn desondanks gewoon achter ons blijven staan"; image source: Pro Shots

Ibrahim Afellay was het in gesprek met Fox Sports eens dat het voor PSV een zeer bevlogen half jaar was. "Er is veel gebeurd. Alles is denk ik ook wel gezegd", aldus Afellay. "De supporters zijn desondanks gewoon achter ons blijven staan. Daarom wilden we ze daar enorm voor bedanken."

De aanvoerder werd nogmaals gevraagd naar het duel tegen GVVV. "Het was natuurlijk niet goed. Maar overal in de beker, overal in de wereld komen er verrassingen. Laagvliegers die van grote clubs winnen", zo gaf hij aan. "De wedstrijd was dramatisch, maar je bent door. Dat is wat telt in deze periode. Je hebt dan nog een belangrijke wedstrijd voor de winterstop en dat hebben we vandaag wel goed gedaan."

Afellay gaf aan dat het voor veel spelers bij PSV een nieuwe situatie is. "We moeten niet vergeten dat de gemiddelde leeftijd 22, 23 of 24 jaar is. De jongens zitten voor het eerst in zo'n situatie. Spelen bij een grote club en komen onder grote druk. Ze moeten én presteren én goed spelen", zei hij daarover. "Als je dan niet tot een goed resultaat komt, gaat dat knagen aan de jongens. Dat is logisch. Het gaat met vallen en opstaan. Als wij hier uitkomen, geloof ik dat het hele goede jongens gaan worden."




Tags

afellay bevlogen fox gvvv knagen laagvliegers verrassingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage