Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'We zijn goed terug gekomen na een 0-1 achterstand'

21 december 2019 23:49

Ernest Faber was na de zege tegen PEC Zwolle redelijk tevreden. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Het is in ieder geval goed dat we gewonnen hebben. We zijn goed terug gekomen na een 0-1 achterstand. In deze moeilijke week is dat het voornaamste geweest", aldus Faber. "Het was niet geweldig. Zeker in het begin was het stroef en onzeker. Zeker aan de bal was het twijfelend van achteruit. In de tweede beter ging dat beter. Ging je meer doordrukken en zat het dichter bij elkaar. Uiteindelijk heb je met 4-1 terecht gewonnen."

De trainer schrok wel even na de 0-1. "In de beker zijn we natuurlijk al goed weggekomen. Je hebt het er dan over om elkaar eerder en beter te gaan helpen. Dan willen ze voetballen, maar maak je zo'n fout", zei hij daarover. "Uiteindelijk heb je goed gereageerd en klaar. Goed gedaan. Iedereen uitrusten en met frisse koppen op naar het nieuwe jaar."

Volgens Faber zitten er veel goede dingen in de groep. "Mark heeft veel goede dingen gedaan. Dat heeft veel goede dingen opgeleverd. Daarop proberen we verder te borduren", zo gaf hij aan. "Daar hoort uiteindelijk wel resultaat bij. Dat geeft zelfvertrouwen, opluchting en verlichting. We hebben nu twee keer een resultaat gehaald en is iedereen wat positiever."




Tags

faber borduren doordrukken fox pec stroef twijfelend uitrusten verlichting weggekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage