Transparent
Inloggen
Sluiten

'Toni Lato nam al afscheid van spelers PSV'

23 december 2019 00:42 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Toni Lato nam al afscheid van spelers PSV"; image source: Pro Shots

Toni Lato zal deze winterstop al vertrekken bij PSV. De Telegraaf weet te melden dat de Spanjaard na het duel tegen PEC Zwolle al afscheid nam van zijn ploeggenoten. De linksback zal hoogstwaarschijnlijk vervroegd terug gaan keren naar Spanje, omdat vanuit de Primera Division interesse is in Lato. Uiteindelijk kwam Lato alleen in actie tijdens de Europa League wedstrijd tegen Apollon Limassol. Hij kwam toen in de absolute slotfase als invaller binnen de ploeg.

De Telegraaf meldt daarbij ook dat een terugkeer van Angeliño bij PSV helemaal een utopie lijkt na het vertrek van Mark van Bommel, omdat juist hij degene was die altijd contact hield met de linksback van Manchester City en Angeliño met Van Bommel een goede band had.




Tags

lato angelino bommel telegraaf division hoogstwaarschijnlijk limassol pec primera utopie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een onzin dat het daardoor ineens een utopie wordt dan hij terugkomt.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Dit was volgens mij al een utopie, aangezien hij met enige regelmaat speelt bij Man City. Lijkt me niet dat hij dan teruggaat naar PSV, omdat wij zo hard een linksback nodig hebben.
+1/-1

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Ben toch wel erg benieuwd naar wat hier precies is misgegaan. Iemand die men persee wilde kopen die vervolgens bijna geen minuten maakt. Begrijpt iemand het hier?
+1/-3

 
4 jaar geleden
Als ik mij goed herinner, is Lato conditioneel door het ijs gezakt tijdens de eerste helft om de JC schaal. Daarna is Van Bommel blijven vasthouden aan Sadilek. Jammer, het blijft altijd kriebelen wat zo'n jongen nu werkelijk kan. Zul je zien dat hij straks de sterren van de hemel speelt in een andere competitie...
+3/-2

 
Peter1983 (geschorst)
4 jaar geleden
Wat een onzin. Hij zat toen niet eens op de bank
+2/-1

4 jaar geleden
Aldus de dikke duim van de Telegraaf...
+5/-2

4 jaar geleden
Snap hier ook niets van eerst kopen daarna had Valencia spijt toen huren en dan zou hij er niets van kunnen. Denk dat beide nieuwe backs geen kans hebben gehad. Van Bommel zou Sadiliek nog op goal gezet hebben als hij echt nergens anders kon staan.Jammer dat we hem niet beter hebben kunnen zien dan die paar minuten.
+3/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig faalde John de Jong om hem te kopen voor 5 miljoen geloof ik? Met Baumgartl en Bruma heeft hij al genoeg schade aangericht vind ik.
Ik vraag me ook af of hij na Lato en Boscali wel capabel is om nu wel een fatsoenlijke LB te strikken.
+3/-4

4 jaar geleden
Hebben we een praatgraag lek, zat de telegraaf in de kleedkamer of komt dit inderdaad uit de dikke duim van de telegraaf?
Mocht dit van Lato zelf komen dan graag nog even een afscheidsboete wegens lekken.
+3/-1

4 jaar geleden
Moeilijk om hier goed over te oordelen. Die jongen zal toch echt wel iets kunnen lijkt mij zo. Er zal intern in ieder geval goed naar gekeken moeten worden hoe het kan dat twee linksbacks niet functioneren. Al is Boscalgi volgens mij als back-up gehaald voor Lato. Ik zou zelf kijken of er nog ergens iets te huren valt en straks in samenspraak met de nieuwe trainer de juiste spelers gaan halen. Dit soort vreemde situaties moet in de toekomst in ieder geval voorkomen worden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad... een speler huren is beter dan kopen.
Dan kun je zien wat iemand echt kan - en als hij het goed doet dan proberen te kopen.
Wat John de Jong de afgelopen tijd gekocht heeft is weggegooid geld, daar moet ik 400 jaar voor werken.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage