Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Gastón Pereiro deze maand nog verkopen'

9 januari 2020 12:38 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil Gastón Pereiro deze maand nog verkopen"; image source: Pro Shots

Tegenover het Eindhovens Dagblad bevestigt technisch manager John de Jong dat PSV deze maand nog afscheid wil nemen van Gastón Pereiro. Omdat de middenvelder een aflopend contract heeft, is dit voor PSV de laatste kans om nog iets te kunnen verdienen. Meerdere clubs hebben belangstelling voor de Uruguayaan.

Pereiro heeft bij zijn zaakwaarnemer Paco Casal aangedrongen voor een oplossing, omdat hij komende zomer de Copa América wil spelen met Uruguay. Dit seizoen komt hij bij PSV maar sporadisch in actie. Eerder wilde Casal niet meewerken aan een transfer omdat het de bedoeling was om transfervrij te vertrekken uit Eindhoven.

De middenvelder zal tijdens beide oefenwedstrijden deze week niet in actie komen, zo meldt Rik Elfrink via Twitter.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

pereiro casal elfrink jong uruguay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Zo zonde,in potentie de beste die we hebben maar het komt er zo verdomd weinig uit bij hem
+4/-0

7 maanden geleden
Ik ga er vanuit dat dit een goeie les is geweest voor PSV. Ook al is de speler van de buitencategorie, met zulke type zakenwaarnemers moet PSV niet meer in zee gaan. Ik zal je mooie, elegante en geniale doelpunten missen Gaston. Voor mij was je beter dan Messi, maar kwam het er nooit uit.
+3/-0

7 maanden geleden
Wel heel benieuwd hoe ver Pereiro het gaat schoppen in z'n carrière. Technisch is hij geniaal, maar bij PSV heeft hij echt veel kansen gekregen en toch eindigt het zo. Hij heeft verschillende kansen gehad; vanaf rechts, op 10 met twee controleurs achter hem en alle vrijheid, maar hij heeft nooit over een langere periode een hoog niveau gehaald. Misschien dat hij juist bij een club uit de absolute top, waar hij geprikkeld wordt om elke dag het beste uit zichzelf te halen, nog best mee kan komen.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Technisch is het allemaal top, maar hij mist gewoon winnaarsmentaliteit. Hard werken als het een keer niet lekker loopt. Daar heeft hij geen zin in.
+5/-0

 
reactie verwijderd

7 maanden geleden
Nou die gaat gewoon lekker nog een paar maandjes uitzitten en vrij de deur uit!
+1/-2

Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Hopelijk leert PSV van de zaak Pereiro en beseft men dat je ook op winnaarsmentaliteit moet selecteren.
+4/-1

 
7 maanden geleden
Mee eens. Pereiro heeft de techniek van een echte topvoetballer. Met de mentaliteit van Wout Weghorst had hij bij de absolute top van Europa kunnen spelen.
Dat hij bij PSV onder verschillende trainers niet eens basis-speler was zegt genoeg over zijn mentale kwaliteiten.
+3/-0

 
7 maanden geleden
WouterErik: ik heb je een persoonlijk bericht gestuurd. Groet
+1/-0

 
7 maanden geleden
@Tony en @Sosa, prive-berichten terug gestuurd met nieuwe Link, groetjes WouterErik
+1/-0

7 maanden geleden
Snel verkopen, 2.5/3 miljoen zal de max zijn voor dit half jaar. Doen dan is het verlies minder. Pereiro heeft een fluwelen trap maar dat is het ook. Slapjanus met veel balverlies en weinig inzicht. Heeft genoeg kansen gehad, afboeken.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Slapjanus en veel balverlies is helemaal waar. Maar weinig inzicht? Volgens mij zijn er in Nederland maar weinig met meer inzicht.
+1/-0

SantiagoArias (geschorst)
7 maanden geleden
In potentie best een aardige voetballer, maar eenzelfde mietje als Maher.
+3/-0

7 maanden geleden
Dat suffe in het veld heeft hij kennelijk ook richting zijn zaakwaarnemer. Bizar hoe het kan lopen. Maar die zaakwaarnemer gaat er wederom een stokje voor steken.
+2/-1

7 maanden geleden
Als hij eenmaal vertrokken is, horen we echt nooit meer iets van die (technische begaafde) slapjanus.
+2/-1

7 maanden geleden
Nog een ultime poging wagen om deze jongen te behouden en een fatsoenlijke trainer aanstellen. Deze jongen maakt het verschil in een voetballende ploeg. Als PSV eindelijk eens stopt met dat angsthazenvoetbal met twee controlerende middenvelders zonder enig voetballend vermogen en echte voetballers de ruimte gaat geven om hun natuurlijke spel te spelen kunnen we vanaf volgend jaar weer genieten van PSV. Je kan niet van Perreiro verwachten dat hij het verschil maakt met Hendrix, Rosario of Guti naast zich. Ondanks dat doet hij het wel regelmatig.
+3/-2

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
7 maanden geleden
Ook in de periode vóór Hendrix, Rosario en Gutiérrez bracht Pereiro veel te weinig en belandde hij keer op keer op de bank. Bizar om te denken dat het aan iedereen behalve aan Pereiro zelf ligt.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Dat we de afgelopen jaren bijzonder slechte trainers hebben gehad hoeft niemand aan te twijfelen. Dat elke speler die drie keer hoog kan houden per direckt op de bank of in Jong is beland is ook bijzonder vreemd. Als je kijkt hoeveel goede voetballers en uitzonderlijke talenten de afgelopen jaren bij PSV mislukt zijn, omdat er saai ineffectief risicoloos voetbal gespeeld moet worden kun je niet anders dan concluderen dat spelers met zijn kwaliteiten gewoon niet in het systeem hebben gepast. Kijk je dan naar de gemiddelde wedstrijd de afgelopen zeven jaar zie je ook dat we dit soort spelers keihard gemist hebben, terwijl we ze op de bank hadden. Kijk naar het eerste half jaar vorig seizoen met Perreiro en tweede seizoenshelft zonder Perreiro. Scheelde toch een hoop goals assists en vooral punten. Had Bommel Perreiro vorig jaar laten staan was PSV kampioen geweest.
+1/-2

7 maanden geleden
Hopelijk lukt het de Jong om nog een paar miljoen over te houden want het moge duidelijk zijn dat we veels te veel goals om de oren krijgen. Ook vandaag tegen Brugge weer. Kan iemand onze nieuwe coach aub duidelijk maken dat hij eens een vaste verdediging moet neerzetten. Waarom Baumi nu weer op links achterin? Dat was niks, is niks en wordt niks. Die jongen hoort gewoon op rechts met Viergever naast zich. Waarom Schwaab weer begon begrijp ik niet.
+1/-2

7 maanden geleden
Geld bijgeven dat moeten we niet doen, want dan lacht iedereen ons uit.
+1/-1

7 maanden geleden
PSV heeft hem dan ook de afgelopen maanden prima in de etalage gezet... Supertalent, wel wat flegmatiek, maar altijd doelgericht & beslissend. En op halve kracht nog van dubbel zoveel waarde als de rest van het middenveld, Iha uitgezonderd, bij elkaar.
+1/-1

 
7 maanden geleden
En toch mist hij de echte Killersmentaliteit.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Dat is ook niet iedereen gegeven hè? ;-)
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ja voetbal technisch wel ja, maar je kan ook niet ontkennen dat hij veel kansen heeft gehad en vaak onzichtbaar was in wedstrijden.
Denk toch zijn karakter hier n rol speelt, te soft, dat hij ook helemaal zijn oren laat hangen naar zijn zaakwaarnemer is toch ook veelzeggend, geen topper dus helaas, want voetballen kan hij!
+2/-0

7 maanden geleden
Ik ben eigenlijk benieuwd of de spelers-makelaar van Pereiro nu ook op een soort van zwarte lijst komt?
+1/-0

7 maanden geleden
John de jong gaat daarvoor zorgen?
John de jong moet per direct ontslagen worden
Wat een slapzak, die lv was belangrijk.
Goede speler, wil naar psv, maar hij krijgt het nog niet voor
elkaar om een zo goed als beklonken deal,
definitief te maken..
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad antonh baumgartl bergwijn besmettingen bok bommel brands breedte bruma doan dumfries gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madrid madueke malen mauro middelmaat obispo paniek rodriguez rosario schmidt uswilly