Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV bereid mee te werken aan vertrek Jeroen Zoet als hij tweede keeper blijft'

9 januari 2020 13:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV bereid mee te werken aan vertrek Jeroen Zoet als hij tweede keeper blijft"; image source: Pro Shots

Op moment als Jeroen Zoet de tweede doelman blijft, zal PSV proberen mee te werken aan een vertrek deze transferperiode. Dat geeft technisch manager John de Jong aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Ik heb met Jeroen daarover gesproken en we gaan als club kijken of we hem bij die situatie kunnen helpen, als het zover komt", aldus De Jong.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

zoet jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


PSVvakOO (geschorst)
4 maanden geleden
Benieuwd welke clubs interesse hebben in Zoet. Heeft het niet slecht gedaan bij PSV, maar heeft ook nooit laten zien dat hij een hoger niveau aankan. Prima speler voor de eredivisie, maar dat lijkt zijn plafond.
+1/-0

4 maanden geleden
Begrijp niet goed waarom Zoet de tweede helft tegen Brugge niet keept. Zou er iets spelen? Zie 1,2,3 ook niet in wat voor soort club Jeroen Zoet zou huren/ kopen.
+2/-1

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Eventueel reservekeeper van grote club? (zie Cillesen)
+1/-0

 
4 maanden geleden
Zou goede optie zijn maar voor zijn EK kansen schiet dat niet op. Als hij maar niet het kind van de rekening wordt en Krul meegaat.
+1/-1

4 maanden geleden
Het is over... en sluiten.
+1/-0

4 maanden geleden
Jeroen gaat waarschijnlijk niet eens meer voor Oranje in aanmerking komen, niet bij PSV en ook nergens anders, helaas maar waar.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Niet te snel topsporters afschrijven.

Hij moet weer n kerel worden die hij eerder wel was en als hij slim is, probeert hij zich nog te ontwikkelen, zoals proactief mee voetballen, zodat hij het spel kan versnellen ipv vertragen...
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh cbs chelsea corona coronavirus economie griepgolf horeca jongere jongeren kwetsbare lockdown nederland nikiforov omvallen ouderen overheid overmars risicogroep rivm romario rutte sir skipper slachtoffers socialisme tinus vhtlsaw wethoudervanjuine zorg