Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpuntloos gelijkspel voor Jong PSV bij hervatting competitie

13 januari 2020 21:54
Foto: Pro Shots

Doelpuntloos gelijkspel voor Jong PSV bij hervatting competitie; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond de competitie hervat met een gelijkspel tegen Jong Ajax. Het duel op PSV Campus De Herdgang eindigde in 0-0. Mede vanwege het trainingskamp van de A-selectie in Qatar miste de ploeg van Peter Uneken de nodige spelers en stonden Shurandy Sambo, Mees Kreekels en Mathias Kjølø in de basis, die daarmee hun debuut in het betaald voetbal maakten. In de tweede helft was Damian Timan als invaller de vierde debutant aan de kant van PSV. Ondanks het grote verschil op de ranglijst was dit op het veld niet te merken. Jong PSV kreeg de nodige kansen, maar wist niet te scoren.


Tags

jong herdgang kreekels mees qatar sambo timan trainingskamp uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goed gelijkspel tegen de nmr 2 van de Keuken kampioen divisie. Met een beetje meer scherpte voorin had er zelfs een overwinning ingezeten. Als ze zo blijven voetballen komt PSV onderin wel weg. Opvallend dat er minder toeschouwers waren dan de voorgaande seizoenen. Ik heb me in ieder geval wel vermaakt op de Herdgang.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Niet zo moeilijk: op het gehele Herdgang terrein mag niet meer gerookt worden. Ik kom er zelf nooit meer nu.
+1/-2

5 maanden geleden
Goed resultaat tegen een ploeg die heel makkelijk scoort. Geeft goede hoop op een mooie tweede seizoenshelft.
+3/-0

5 maanden geleden
Met 3 debutante in de basis gelijkspelen tegen o.a. Scherpen, Ekkelenkamp en Dest - eigenlijk kan Jong PSV zich op dit moment meten met de Europese top. ;-)
+5/-0

5 maanden geleden
Jong is een strafschop onthouden, na een overduidelijke handsbal. En de overtreding op Chris Gloster was ook duidelijk rood. Terwijl ik bij deze scheids wel duidelijk het gevoel had, dat hij niet partijdig was.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dan was ie een illusionist;-)
+2/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.998 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox huur james klant musea nederland nikiforov overbevolking piroe seizoenskaart sparta sponsor sportscholen theaters trestena trump uswilly vaccin vhtlsaw