Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpuntloos gelijkspel voor Jong PSV bij hervatting competitie

13 januari 2020 21:54
Foto: Pro Shots

Doelpuntloos gelijkspel voor Jong PSV bij hervatting competitie; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond de competitie hervat met een gelijkspel tegen Jong Ajax. Het duel op PSV Campus De Herdgang eindigde in 0-0. Mede vanwege het trainingskamp van de A-selectie in Qatar miste de ploeg van Peter Uneken de nodige spelers en stonden Shurandy Sambo, Mees Kreekels en Mathias Kjølø in de basis, die daarmee hun debuut in het betaald voetbal maakten. In de tweede helft was Damian Timan als invaller de vierde debutant aan de kant van PSV. Ondanks het grote verschil op de ranglijst was dit op het veld niet te merken. Jong PSV kreeg de nodige kansen, maar wist niet te scoren.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong herdgang kreekels mees qatar sambo timan trainingskamp uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goed gelijkspel tegen de nmr 2 van de Keuken kampioen divisie. Met een beetje meer scherpte voorin had er zelfs een overwinning ingezeten. Als ze zo blijven voetballen komt PSV onderin wel weg. Opvallend dat er minder toeschouwers waren dan de voorgaande seizoenen. Ik heb me in ieder geval wel vermaakt op de Herdgang.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Niet zo moeilijk: op het gehele Herdgang terrein mag niet meer gerookt worden. Ik kom er zelf nooit meer nu.
+1/-2

4 jaar geleden
Goed resultaat tegen een ploeg die heel makkelijk scoort. Geeft goede hoop op een mooie tweede seizoenshelft.
+3/-0

4 jaar geleden
Met 3 debutante in de basis gelijkspelen tegen o.a. Scherpen, Ekkelenkamp en Dest - eigenlijk kan Jong PSV zich op dit moment meten met de Europese top. ;-)
+5/-0

Jong is een strafschop onthouden, na een overduidelijke handsbal. En de overtreding op Chris Gloster was ook duidelijk rood. Terwijl ik bij deze scheids wel duidelijk het gevoel had, dat hij niet partijdig was.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert baka bakayoko bosz brobbey crisy ehvdgxt excelsiorvriend izecson job koen maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul roger santos schandalige sutalo teze til trestena var volslagen xavisimons zusje