Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV begint in Venlo aan tweede seizoenshelft

17 januari 2020 21:44

Voor PSV wacht zondag een uitwedstrijd tegen VVV Venlo als start van de tweede seizoenshelft. De Venlonaren kennen een moeilijk seizoen en staan op de zestiende plaats in de Eredivisie. Dat kostte trainer Robert Maaskant zijn baan. Hij is inmiddels opgevolgd door Hans de Koning.

Het duel van zondag zal de 31ste keer worden dat PSV over alle competities gezien zal afreizen naar Venlo. Tot nu toe wist PSV 19 keer te winnen, speelde het 7 keer gelijk en verloor het 4 keer. In 2012/2013 werd met 0-6 de grootste zege behaald, terwijl vorig seizoen met 0-1 werd gewonnen.

Aan de zijde van VVV spelen drie spelers met een verleden bij PSV. Peter van Ooijen, Evert Linthorst en Damian van Bruggen waren beiden actief in de jeugdopleiding van PSV. Van Ooijen kwam tot zeven officiële wedstrijden in het eerste elftal van PSV. Assistent-trainer Luc Nilis heeft uiteraard ook een zeer uitgebreid verleden in Eindhoven, terwijl ook clubarts Rolf Timmermans bij PSV gewerkt heeft. Manager Voetbal Stan Valckx droeg bovendien ook 221 competitiewedstrijden het shirt van PSV en was vier jaar de technisch manager in Eindhoven. Voor Lars Unnerstall zal het ook een bijzonder weerzien worden. Hij droeg twee seizoenen het shirt van VVV en kwam daarin tot 66 officiële wedstrijden.




Tags

vvv ooijen baan bruggen clubarts eredivisie evert hans linthorst maaskant nilis opgevolgd rolf timmermans unnerstall valckx venlonaren weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage