Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV met tien man in slotfase onderuit

17 januari 2020 21:56
Foto: Pro Shots

Jong PSV met tien man in slotfase onderuit; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond op bezoek bij FC Volendam verloren. De ploeg van Peter Uneken ging met 4-2 onderuit. Al snel kwam de ploeg op achterstand en het werd nog erger toen tien minuten voor rust Maxime Soulas met een directe rode kaart van het veld werd gestuurd. Een minuut voor rust wist Richie Ledezma echter voor de gelijkmaker te zorgen en al snel in de tweede helft zette de Amerikaan Jong PSV ook op voorsprong.

Halverwege de tweede helft werd het echter weer gelijk. Ondanks veel druk en kansen voor de thuisploeg leek Jong PSV een punt over te houden aan het duel. In de slotfase viel de bal echter toch nog twee keer in het doel, zodat een nederlaag het gevolg was. Door de 4-2 is de ploeg bovendien afgezakt naar de achttiende plaats op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. Maandag 27 januari is Excelsior de volgende tegenstander.
Tags

jong excelsior ledezma soulas uneken volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tja... we raken er een beetje aan gewend, de vraag is wat gaat er niet goed?
Als jullie het weten, wie weet kunnen ze er iets mee.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar kijk je dan niet alleen naar het resultaat?

Deze wedstrijd was voor de winterstop na de rode kaart 100% zeker gespeeld, maar nu zie je dat de ploeg veel verder is.

Men verliest uiteindelijk door fout(en), zie bijvoorbeeld de 3-2, daar moet men van leren.

Vergeet niet dat men van de zomer een hele rits aan spelers moest uitzwaaien (Ihattaren, Piroe, Rigo) en dat men nu ook weer die Engelse jongen kwijt is.

Ik sta er juist van te kijken dat men dit na de winterstop laat zien. Nu ook weer die Sambo die (voorlopig) laat zien mee te kunnen op niveau en waarvan ik verwacht dat hij de stap naar PSV 1 gaat maken.

Die resultaten komen er vanzelf aan als men zo doorgaat net als die 1 á 2 talenten per selectie. Juist een goede leerschool om nu te moeten vechten om weg te komen uit de onderste regionen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Tja.. zelfde verhaal als met Van Bommel. Uneken krijgt dit team niet fatsoenlijk aan het voetballen.
+1/-1

1 jaar geleden
Die Ledezma komt er wel. Wisselt nu nog geweldige momenten af met mindere momenten. Als zijn ondergens wat hoger komt te liggen, is hij rijp voor het eerste.
+1/-0

1 jaar geleden
Ledezma is een prima voetballer maar moet fysiek sterker worden.Hij ligt per wedstrijd wel een aantal keren op de grond.Ondanks de nederlaag is er wel progressie te zien bij JPSV.Die progressie moet alleen nog omgezet worden in punten.Die 18e plaats is JPSV onwaardig.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt scmhenk sonny steemzen teze yonci zahavi