Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Unnerstall: 'We hadden in de eerste helft al met 3-0 of 4-0 voor kunnen staan'

19 januari 2020 14:41

In gesprek met Fox Sports gaf Lars Unnerstall aan dat er voor PSV veel meer in had gezeten in Venlo. "De eerste helft was van ons echt heel erg goed. We hebben veel kansen gecreëerd, maar die moeten we dan wel echt afmaken. We hadden in de eerste helft al met 3-0 of 4-0 voor kunnen staan. Als je ze dan niet afmaakt, wordt het heel erg lastig", aldus Unnerstall. "We hebben verder heel goed verdedigd. We stonden ook goed."

De doelman was zelf niet bezig met de verhalen over de positie onder de lat bij PSV. "Het is altijd een lastige positie. Als de trainer zegt dat iedereen zich kan laten zien, is het normaal dat iedereen over de keeper praat. Nu is het duidelijk en zo gaan we verder", zo gaf hij aan. "Ik had geen last van extra druk. Het was gewoon een normale wedstrijd. Je moet laten zien dat je het kan. Het is jammer dat we een doelpunt tegen kregen, een penalty. Nu moeten we verder."

Unnerstall merkt wel dat er nog voldoende overtuiging in de ploeg zit. "We kregen in de eerste helft elf of twaalf echt goede kansen. Die moet je dan wel afmaken. Dan zal het de hele wedstrijd makkelijker gaan", zei hij daarover. "We moesten nu tot de laatste minuut blijven vechten en hebben we nog een punt kunnen pakken."

De doelman werd ook gevraagd of hij van iedereen bij VVV weet hoe ze strafschoppen nemen, omdat hij daar afgelopen twee seizoenen zelf speelde. "Van Opoku wist ik het wel. Normaal schiet hij naar mijn rechterkant", aldus Unnerstall. "Ik wachtte daarom extra lang, omdat hij misschien iets anders zou doen. Ik zat er met de punt nog wel aan, maar dat was te weinig."


Discussieer mee op de forums


Tags

unnerstall fox opoku schiet verdedigd vvv wachtte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl bruma daguardo dest emmen eran eredivisie feyenoord fox giancarlo gokken groningen hag handsbal jong katzav knvb martinez mededelingen mura philipp rkc schmidt sir teze tinus vhtlsaw wolfsburg zahavi