Transparent
Inloggen
Sluiten

Lange historie voor PSV-NAC

20 februari 2003 22:44

Verslaggever: RvN

Aanstaande zaterdag staat de competitiewedstrijd tussen PSV en NAC op het programma, een wedstrijd met een enorme historie. De eerste competitiewedstrijd tussen PSV en NAC in Eindhoven dateert van 1921. Overigens verloor PSV toen de eerste zes seizoenen steevast alle thuis- en uitwedstrijden (12 in totaal van NAC) alvorens tot de eerste overwinning te komen. Als we alleen naar de thuiswedstrijden kijken won PSV 39 van de 62 thuiswedstrijden, 10 eindigden er gelijk en 13 gingen er verloren.

De laatste jaren zijn de verhoudingen heel anders. Sinds 1963 verloor PSV nog maar ??n competitiewedstrijd in Eindhoven van NAC. Afgelopen jaar won PSV met 3-1 na een ruststand van 2-0.

Meer statistieken van deze wedstrijd: archief

De combinatie van deze historie en de goede reeks van PSV hebben de quotes bij de bookmakers danig be?nvloed. Ondanks de zevende plaats van NAC wordt maar liefst 9,35 keer de winst uitgekeerd bij een gok op winst van NAC, bij een gok op winst van PSV slechts 1,28 keer de inleg (meer)

Meer op




Tags

nac historie archief bookmakers danig inleg nvloed quotes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje