Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Als je met tien man komt te staan, wordt het zeker lastig'

26 januari 2020 21:15

In gesprek met Fox Sports gaf Denzel Dumfries aan dat de rode kaart voor Ibrahim Afellay een keerpunt in de wedstrijd was. "In de eerste helft vertoonden we goed spel. We kregen zeker wat kans, ook in de tweede helft. Maar als je met tien man komt te staan, wordt het zeker lastig", aldus Dumfries.

Volgens de verdediger is PSV ook niet scherp genoeg. "We gaan met z'n drieën op de goal af. Dan mag het ook wel een keer een goal zijn", zo gaf hij aan. "Zonder in verwijten te praten is het wel vervelend dat we steeds hetzelfde verhaal hebben. Maar we doen het als team, dan gaan we ook als team ten onder."

De harde woorden van Ernest Faber na de bekeruitschakeling tegen NAC Breda waren aangekomen binnen de spelersgroep. "Hij was furieus, maar we weten zelf ook dat we beter moeten", zei hij daarover. "Het moet uit onszelf komen, maar dat mag op een gegeven moment ook wel gaan gebeuren."




Tags

dumfries aangekomen afellay bekeruitschakeling faber fox furieus keerpunt nac vertoonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage