Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Lammers: 'Ik was in de eerste helft veel te slordig'

26 januari 2020 21:30

Sam Lammers vond het in gesprek met Fox Sports lekker dat hij in de basis mocht starten. "Vanaf het begin spelen na ongeveer een half jaar, dat is voor mij een mooi moment. Daar ben ik heel blij mee", aldus Lammers.

De spits was echter niet tevreden over zijn spel. "Ik was in de eerste helft veel te slordig. Je gaat misschien ook een beetje forceren als je de bal rond de zestien krijgt, omdat je heel graag wil", zo gaf hij aan. "Het was een slechte wedstrijd van mijn kant, maar als het voorin een paar keer beter wordt uitgevoerd... Als spits sta je er vooral om doelpunten te maken. Dan krijg je wat kansjes en daar zat je op te loeren."

Volgens Lammers werd er op beslissende momenten de verkeerde keuze gemaakt. "Dat is wel erg belangrijk in de situatie waarin we nu zitten", zei hij daarover. "Ik ben een paar keer overgeslagen, maar andere mensen werden ook op beslissende momenten overgeslagen."




Tags

lammers overgeslagen fox kansjes loeren uitgevoerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage