Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'We hebben eerst een transfer nodig om zelf een speler te kunnen halen'

26 januari 2020 23:22 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

Ernest Faber: "We hebben eerst een transfer nodig om zelf een speler te kunnen halen"; image source: Pro Shots

Zondagavond gaf Ernest Faber bij Studio Voetbal aan dat PSV deze transferperiode spelers zal moeten verkopen als het zelf iemand wil halen. "We hebben eerst een transfer nodig", als Faber.

Als het aan de trainer ligt, komen er deze week meerdere nieuwe spelers bij. "Ik heb ervaring en natuurlijk leiderschap nodig. We hebben nu geen natuurlijke leiders. We moeten het samen doen. Phillip Cocu was een natuurlijke, Van Bommel ook, die heb je niet", zo gaf hij aan. "We hebben ook doelpunten nodig. We moeten nu het moment aangrijpen om weer aan de toekomst te gaan bouwen. Dan is leiderschap gewenst en het liefst in elke linie."




Tags

faber bommel cocu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het is echt goed mis bij onze club!
+1/-0

4 jaar geleden
Deyovaisio Zeefuik lijkt mij een uitstekende aanwinst om PSV te versterken. Hij kan links achter spelen. Bovendien brengt hij karakter in het team, want dat is er momenteel helemaal uit. Er zijn nog maar vijf dagen, dus haast is geboden. Ook ontbreek er een goede spits. Zeker omdat Sam Lammers en Cody Gakpo elkaar de bal niet echt lijken te gunnen, wat vandaag doelpunten heeft gekost. Snel Steven Bergwijn verkopen en op zoek naar een tijdelijke aanvaller om het seizoen af te maken. Dank bijvoorbeeld aan Vangelis Pavlidis of zoek een sterke reserve in het buitenland.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Is PSV een amateurclub geworden? Hangende de onderhandeling met Tottenham over Bergwijn of het 30 of 50 miljoen moet worden even aangeven dat we een transfer nodig hebben, goeie timing!
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Het zal wel een mij liggen maar is dit niet een enorm domme uitspraak op het moment dat je over tientallen miljoenen aan het onderhandelen bent? Gisteren heb ik onder andere ook onze aanvoerder horen zeggen trost op Stevie te zijn en dat hij deze transfer verdient. Er was niet eens een deal. Houd nondeju de rijen eens gesloten en zorg dat er 1-.lijn gehanteerd wordt. Is dit nou topsportklimaat Toon? Het geeft mij een gevoel van totale onmacht waarbij het ontslag van van Bommel heeft geleid tot een schip zonder stuurman!
+2/-1

4 jaar geleden
Vraag anders eerst ff €45M aan John de Jong en €15M aan Marcel Brands.
+1/-0

4 jaar geleden
En dan wel naar Milaan vliegen om linksback proberen vast te leggen?
Zou me niet verbazen als dit puur voor de bühne was.
Iedereen praat langs elkaar af,wat een zooitje is het geworden en ga er maar vanuit dat van Bommel ook spelers aan opsteuken is zoals Bergwijn.
Wat een amateuristische rommel is het.
+2/-1

 
4 jaar geleden
"voor de bühne"?? Doe eens normaal.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Men hield toen al rekening met de transfers van zowel Pereiro als Bergwijn.
Als ze pas aan het werk gaan nadat de transfers rond zijn gaat iedereen weer zeuren dat De Jong zit te slapen.
Het is ook nooit goed.
+2/-1

 
Dan moeten ze geen uitspraken doen zoals Toons: Dan stoppen we de onderhandelingen NU" terwijl we geen nagel hebben om ons kont te krabben en ieder transfer welkom is.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat is weer een ander verhaal.
+1/-0

 
Leg dan eens uit aub? want mijns inziens zitten we te wachten op een transfer maar willen we dus wel ons kont indekken voor het geval iets mis gaat om het vingertje aan het werk te kunnen zetten en de handen in onschuld te kunnen wassen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dus als Bergwijn begint te muiten, moet dat maar geaccepteerd worden? We hoeven hem ook niet te verkopen, genoeg andere rotzooi om te verkopen.
Dat we geen nagel hebben om onze kont te krabben is een aanname. Dat we eerst moeten verkopen om te kunnen kopen betekent niet dat er geen geld is.

Ik weet dat het niet best gaat met onze club en dat er een hoop fout gaat, maar geloof je nu echt dat men bepaalde zaken alleen doet om later de handen in onschuld te kunnen wassen? Ja.. de club is verrot, maar niet zo verrot anders word er ook echt wel ingegrepen door de RVC.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het doen van domme uitspraken lijkt te passen binnen het topsportklimaat wat nagestreefd wordt Por. Wannu farce dit PSV man!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens! Een cursusje communiceren-kun-je-leren kan geen kwaad.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje