Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in extremis te sterk voor Excelsior

27 januari 2020 21:54
Foto: Pro Shots

Jong PSV in extremis te sterk voor Excelsior; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond diep in blessuretijd weten te winnen van Excelsior. Het duel op PSV Campus De Herdgang eindigde in een 2-1 zege. Excelsior kwam na ruim een kwartier al met tien man te staan toen doelman Damen met een directe rode kaart van het veld gestuurd was. Ondanks dat het een man minder had, was het Excelsior dat vlak voor rust de score opende.

In de tweede helft ging Jong PSV nog harder op zoek naar doelpunten. Uiteindelijk wist Noni Madueke twintig minuten voor tijd voor de verdiende gelijkmaker te zorgen. In de resterende minuten kregen beide ploegen volop kansen op de zege. Jong PSV had een man meer en speelde bovendien met vier aanvallers, terwijl Excelsior met regelmaat gevaarlijk werd na onoplettendheden in de defensie van Jong PSV.

Even leek het er op dat Jong PSV op voorsprong kwam, maar tien minuten voor tijd werd vanwege buitenspel een doelpunt afgekeurd. De ploeg van Peter Uneken leek te ontsnappen aan een nederlaag omdat in de slotfase vooral Excelsior de grote kansen kreeg. In de vijfde minuut van de blessuretijd was het echter invaller Cyril Ngonge die na een counter het eindpunt van de aanval was en de 2-1 binnenschoot.




Tags

excelsior jong extremis counter damen eindpunt herdgang madueke ngonge onoplettendheden ontsnappen uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Keurig gedaan van JPSV.Nu een aantal wedstrijden punten pakken te beginnen Vrijdag in Maastricht.Manueke is een groot talent en een kwestie van tijd dat hij in PSV1 speelt.
+3/-0

4 jaar geleden
Madueke is klaar om Bergwijn te vervangen dit seizoen.
+3/-0

4 jaar geleden
Madueke.... witte raaf.... verder moeizaam denk ik wat er uit jong moet komen....
Ledezma en Gloster ? Rest is echt te licht...
+1/-0

4 jaar geleden
Eindelijk goed nieuws... nu nog Bergwijn, Pereiro en Bruma verkopen - ik neem alvast een borrel.
+1/-0

4 jaar geleden
Fijn dat er een keer een PSV heren elftal wint. Eindelijk!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje