Transparent
Inloggen
Sluiten

Weinig Bredase belangstelling voor PSV-NAC

22 februari 2003 09:51 - NAC.nl

Verslaggever: MP

Waar de wedstrijd aan PSV kant volledig uitverkocht is, is de belangstelling van NAC supporters om de wedstrijd PSV-NAC bij te wonen zeer gering. De grootste oorzaak is de drastische prijsverhoging van de NS voor de verplichte treincombi. Tot en met donderdag 20 februari zijn er slechts 251 kaarten verkocht. In eerste instantie waren er 800 kaarten beschikbaar voor de club uit Breda. Vanwege bijzonder tegenvallende verkoopcijfers heeft NAC afgelopen dinsdag al besloten 400 kaarten voor het uitduel (en hiermee precies ??n trein) af te zeggen. Na de midweeks verloren uitwedstrijd in Alkmaar kwamen er ook nog eens 40 afmeldingen. Vorig seizoen kwamen er nog 1200 Bredase supporters met de 'NAC-express' naar de wedstrijd in Eindhoven.

Meer op NAC.nl




Tags

nac bredase afmeldingen alkmaar drastische express gering prijsverhoging trein treincombi verkoopcijfers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte