Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in vergevorderd stadium met Noni Madueke over nieuw contract'

31 januari 2020 15:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV in vergevorderd stadium met Noni Madueke over nieuw contract"; image source: Pro Shots

PSV is in een vergevorderd stadium met Noni Madueke over een contractverlenging. Dat meldt onder meer Voetbal International. PSV wil de Engelse aanvaller voor meerdere jaren vastleggen en daar heeft hij zelf ook oren naar. Het huidige contract van Madueke loopt in 2021 af. Op 10 maart wordt hij achttien jaar en PSV wil hem dan langdurig binden.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

madueke vergevorderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou vreemd zijn al men dit niet zou doen. Stel hem maar op as zondag, had eigenlijk verwacht dat Ernest hem tegen Twente ook speelminuten had gegeven. Maar het zou kunnen zijn dat de rode kaart van Ibi roet in het eten gooide.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou het knap vinden als het lukt.
Dat hij nog niet elke wedstrijd speelt is logisch, gezien zijn leeftijd. Ook is het beter om die jongen meer te laten wennen in een team dat beter draait en minder onrust omheen hangt.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Daar heb je gelijk in maar hij kan ook het team inspireren. Als je ziet hoe hij beweegt en tegenstanders uitspeelt . Hij lijkt op Mo qua speelstijl en is heel snel in handelen. Ik zou hem in ieder geval wel laten proeven al is het maar een halve wedstrijd.
+3/-0

1 jaar geleden
Slecht werk weer van De Jong, toch John haters?

Zou natuurlijk weer goed werk zijn van De Jong. Zeker nu er diverse topclubs geinteresseerd zijn.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Mee eens. De zaak is veel complexer dan alleen Jong de Jong.
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Het verbaast me echt enorm dat Gerbrands zou buiten schot blijft. Als er iemand de regie kwijt lijkt is hij het wel.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Ik denk dat Brands jarenlang de echte leider van PSV is geweest, die de club stuurde, en dat Toon er alleen symbolisch gezien boven zat.

De Jong zat er wel heel aangeslagen bij dus die zal PSV wel gaan verlaten.
Dan is trainer Van Bommel weg, TD De Jong weg en is de hoofd-opleidingen nu de trainingen aan het doen. Het is een chaos, maar het lijkt me niet verstandig om Toon nu ook te ontslaan, want dan is geen enkele positie meer op een normale manier bezet.
Misschien beginnen met een ervaren TD aanstellen, die dan een trainer uit gaat zoeken.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zo complex is het volgens mij helemaal niet. Aankopen brengen simpelweg niet wat er gehoopt en misschien verwacht word.
Ik ben van mening dat dat niet aan De Jong ligt, maar aan de positie van onze club, die overigens al tientallen jaren hetzelfde is.
PSV kan geen gegarandeerd goede spelers kopen, want daar zijn we simpelweg niet groot/rijk genoeg voor. Wij vissen in een vijver met onzekerheden. Vaak is dat goed of wel aardig gegaan, met spelers als Van Ginkel en Guardado was het zelfs even top, en nu is het een keer bagger.
Dat is balen en 5e staan doet pijn, maar het zat er een keer aan te komen statistisch gezien. Je kunt niet altijd geluk hebben met spelers kopen als je in een vijver vol onzekerheden vist. Ook de allerbeste TD die er is zal in dezelfde vijver moeten vissen. En ook een top scouting gaat daar niks aan veranderen.

Even slikken nu en weer doorgaan! Bende oprapen, rug rechten en ons keihard weer terugknokken zoals we altijd hebben gedaan. Helaas duurt dat even en doet dat pijn zo lang als het duurt. De TD de deur uit jagen heeft geen zin.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Volgens mij schrijven we ongeveer hetzelfde, want ik ben het helemaal met je post eens.
+1/-0

1 jaar geleden
Ben benieuwd. Hoop dat het tot een contract zou komen. en geef hem dan maar meteen het vertrouwen. Dit seizoen is toch verlopen dus wat maakt het nog uit als we een paar potjes verliezen door de onevenwichtige jeugdselectie.
+2/-0

1 jaar geleden
Met het halen van Lozano, Malen en deze jongen gaan er ook zaken wel goed bij PSV. Ik hoop dat hij zijn contract verlengt en PSV tzt veel geld aan hem gaat verdienen ?

Weet iemand hoe het met de transfer van Pereiro gaat ?
Die was dinsdag toch al in Italië ?
Zijn zaakwaarnemer zal wel weer tot het laatste uur wachten om met chantage-technieken er meer geld uit te krijgen.
+2/-1

1 jaar geleden
Eindelijk goed nieuws! Ik zie die jongen al 2 jaar bij de jeugd spelen en heeft een ongekend talent! Zo snel mogelijk opstellen en over 2 jaar gaat hij voor 100 miljoen+ naar een grote(re) topclub.
+2/-0

1 jaar geleden
Hartstikke leuk. Maar ehh.. wanneer komen de versterkingen? De Jong, Lozano, Bergwijn, Pereiro, Zoet, Malen. Hoeveel goals hebben we daarmee ingeleverd? En wat is er voor terug gekomen? Een linksback. Beetje vreemde verhouding, niet? Of is de doelstelling inmiddels bijgesteld tot 'linker-rijtje'?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het vertrek van Zoet moet ervoor zorgen dat we er zelf ook minder hoeven te maken denk ik...maar ff serieus dit slaat nergens op. Twee scorende spelers weg en een verdediger voor tijdelijk terug. Men is echt volledig de weg kwijt. Had je net zo goed Lato een kans kunnen geven. Juist het gebrek aan scorende spelers breekt ons op.
+1/-0

1 jaar geleden
Maak me meer zorgen om Mo... die wordt over een maand ook 18
+1/-0

1 jaar geleden
Prima... zit ook te denken aan Antony van den Hurk (MVV) - die jongen is op dit moment in topvorm. Hij is ongrijpbaar en maakt heel gemakkelijk een doelpunt.
Hij maakte drie doelpunten tegen Jong PSV.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

ado balverlies basarnhem benfica beperking boscagli corona dumfries eredivisie feyenoord fofana galatasaray ginkel gokken kuip mauro midtjylland mwene nederlanders obispo onderbouwing ramalho ring schmidt shevchenko spartak teze tezert viergever yonci