Jong PSV onderuit tegen tien man van MVV

31 januari 2020 21:58

Jong PSV onderuit tegen tien man van MVV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond verloren op bezoek bij MVV. In de Limburgse hoofdstad ging de ploeg van Peter Uneken met 3-1 onderuit. Jong PSV had vooral veel moeite om tot kansen te komen, maar kreeg vlak voor rust een meevaller te verwerken toen MVV-verdediger Vermijl zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg.

Net zoals enkele dagen eerder tegen Excelsior kwam de ploeg opnieuw tegenover tien man te staan en ook net zoals in die wedstrijd was het de tegenstander die daarna op voorsprong kwam. Een paar minuten na rust opende Van den Hurk voor MVV de score en de door PSV opgeleide spits zorgde ook voor de 2-0 en 3-0.

In blessuretijd wist Cyril Ngonge opnieuw te scoren, maar in tegenstelling tot het duel tegen Excelsior leverde dat nu geen punten op. Op maandag 10 februari speelt Jong PSV de volgende wedstrijd als De Graafschap de tegenstander is.