Transparent
Inloggen
Sluiten

'Juventus en AC Milan volgen Denzel Dumfries'

5 februari 2020 17:19 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Juventus en AC Milan volgen Denzel Dumfries"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International staat Denzel Dumfries in de belangstelling van onder meer Juventus en AC Milan. Dat meldt het in een uitgebreid artikel waarin een rapport is opgemaakt van de prestaties van John de Jong als technisch manager bij PSV. VI verwacht dan ook dat Dumfries uiteindelijk met een flinke winst verkocht zal kunnen worden.

Meer op VI.nl




Tags

dumfries juventus milan jong rapport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
30 miljoen voor onze topscorer en aanvoerder 😅
+4/-1

4 jaar geleden
Juventus en AC Milan? 😂😂😂😂 Hij werkt hard maar voetballen kan ie niet
+5/-16

 
4 jaar geleden
Nee , als je een paar krukken om je heen hebt staan die niet begrijpen dat de bal naar voren moet kun je ook niet tot voetbal komen dat bewees Steven wel zondag jl.
+6/-2

 
Dit is niks om Dumfries belachelijk te maken, vooral als je claimt PSV supporter te zijn!!
+23/-1

 
4 jaar geleden
Ach por , de natte neuzen worden ook wel weer stil en dat duurt niet lang meer.
+1/-1

4 jaar geleden
Nah.. wie had dat nou verwacht? Dumfries neemt Mino als zaakwaarnemer en opeens hebben Juventus en Milan belangstelling.
+10/-0

 
4 jaar geleden
Blijft wel erg toevallig dat dit nu (weer) naar buiten komt.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Denzel naar het middenveld zaterdag. Teze rechtsback aub.
+5/-5

 
4 jaar geleden
Aardig idee. Hendrix achterin erbij... 🧐
+2/-3

 
 
Ik vind het knap hoe je het voor elkaar krijgt om iedere keer als je iets hier plaatst vooral jezelf compleet lachwekkend over te laten komen.
+6/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een negatieve K U T reacties hierboven, bah bah, lekkere supporters zijn jullie.

Denzel is een van de weinigen die altijd hard werkt voor PSV, natuurlijk ook fouten maakt, maar kritisch is op zichzelf en ook voor de camera wil komen en dan zinnige dingen zegt.
En die dan kapittelen, jaag ook die lekker weg bij onze club met je domme gedrag.
+15/-2

 
4 jaar geleden
Denzel kan goed koppen en hij kan goals maken.
Het wachten is op Donyell Malen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Tja dat jij tegenwoordig al tevreden bent met spelers die inzet tonen maar geen pepernoot raken zegt meer over jou vriend.
+4/-1

 
4 jaar geleden
Laten we hopen dat Donyell Malen dadelijk weer gaat scoren, in september was hij speler van de maand... daarna is het een stuk minder geworden.
Maar wie niet bij PSV - ook Ihatarren is nu uit vorm en Afellay brengt niet wat we verwacht hadden.
Denk toch dat het te maken heeft met de coach, bij Dick Advocaat zien we dat spelers sterker worden en beter gaan spelen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dick Advocaat weet met dezelfde slechte spelers wel resultaat te halen, maar goed spelen doen ze nog niet hoor. Het tactische plan is gewoon stukken beter dan onder Jaap Stam, die liet die Botteghin met 30 meter in z'n rug spelen..
+4/-0

 
4 jaar geleden
Het wordt tijd dat Faber een dergelijke trendbreuk ook voor elkaar krijgt want daarvoor is hij wel aangesteld. Wat een waardeloos Plan B van Gebrands tot nu toe
+6/-3

 
4 jaar geleden
Zou Guus Hiddink hem dit geadviseerd hebben?
+2/-1

 
4 jaar geleden
PVH, heeft Guus Hiddink ooit je knikkers afgepakt in de zandbak? Guus Hiddink heeft ons fans maar vooral ook PSV meer gebracht dan types als van Bommel en Faber waar jij zo’n fan van bent of was. Moet dat nou continu?
+4/-1

 
4 jaar geleden
Het regelmatige afzeiken hier van Gerbrands en Faber en JdJ is allemaal erg goedkoop zonder op de hoogte te zijn van de werkelijke situatie. Als voortaan wat in de media gezegd wordt als leidraad gehanteerd wordt en het klakkeloos als waarheid wordt overgenomen begeef je je op een schuine helling. Hiddink is iemand die een standbeeld verdient op de Herdgang voor zijn verdiensten, fantastische tijden dankzij hem. Hij is echter al met pensioen en heeft de laatste jaren niets kunnen bijdragen aan het voetbal in Nederland. Zijn laatste job als bondscoach was er één te veel, het was een groot fiasco. Er zijn andere mensen die een adviserende rol bij PSV zouden kunnen vervullen die nog met hun poten in de voetbalklei staan en beter van het voetbal van vandaag op de hoogte zijn. De mores van voetbalwereld is keihard veranderd, de mentaliteit en houding van spelers ook, daar heb je iemand nodig die zich daarin kan verplaatsen en daarmee oplossingen kan aandragen. Met alle respect, Hiddink is daar niet de ideale kandidaat voor.
+3/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Inzake de namen die jij noemt: Faber wordt veelal beoordeelt op hoe PSV sinds zijn aantreden presteert (met name door mij!!!) , JDJ wordt door bashers hier met name beoordeelt op een paar aankopen die (nog) niet voldoen en Gerbrands veelal om zijn management over de afgelopen 18m. Volgens mij worden er wel degelijk ook regelmatig zeer valide argumenten over deze personen vermeld of wil je zeggen dat Faber het op de rit heeft, Gerbrands de laatste 18m de zaak netjes in de hand gehouden heeft en John de Jong niet een paar enorme misperen (Bruma, Doan) heeft binnengehaald?

Inzake Hiddink: je komt continu met zijn leeftijd aan. Er zijn legio voorbeelden van mensen die ouder zijn dan Hiddink en die nog veel belangrijkere posities (gaan) bekleden. Zie bijvoorbeeld de naderende Amerikaanse verkiezingen, de mondiale wereld van vermogensbeheerders of wat te denken van dichterbij met mensen als Jan Hommen, Jan Aalberts etc etc.

De rol van Hiddink binnen PSV op dit moment is voor mij niet te beoordelen, voor jou wel? Inzake zijn functioneren destijds binnen Oranje zijn er 2 verhalen. Je stelt dat Hiddink een standbeeld verdient maar bij iedere post over Hiddink neemt het negativisme de bovenhand. In mijn beperkte wereldje komt dat zeer vreemd over. Waarschijnlijk ben ik ook te oud
+1/-0

4 jaar geleden
Idd wat een kut opmerkingen. Deze jongen doet altijd zen stinkende best. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
+12/-0

 
4 jaar geleden
Ik heb liever iemand die kan voetballen
+3/-9

 
Zet er eentje neer dan, je kan aan Denzels inzet iig een puntje pijpen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Idd veel inzet,maar nogmaals...hij kan er geen klote van
+2/-8

4 jaar geleden
Heb liever dat ze Bruma volgen - die is te koop voor 30 miljoen euro en als je dit vóór 1 april beslist dan krijg je 50% korting.
+6/-0

4 jaar geleden
Idd verkopen. Denzel is zoals ze hierboven beschrijven een hele harde werker, maar ik vind hem een matige voetballer. Zal misschien renderen met goede voetballers om hem heen die hem aansturen. Geld vangen voor deze matige speler. Zal net als Brenet na een tijdje weer bijna gratis terug te halen zijn. Lol
+2/-3

4 jaar geleden
Aan enthousiasme en inzet geen gebrek bij Dumfries, maar hij laat elke wedstrijd verdedigend wel erg veel steken vallen, doordat hij juist TE enthousiast mee naar voren trekt en zich niet eerst en vooral op zijn verdedigende taken concentreert. Zal m.i. daarom nogal meevallen met echt concrete interesse uit Italië.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Denk dat Dumfries op het middenveld beter tot zijn recht komt.
Hij kan met zijn snelheid dikwijls in de aanval opduiken... zonder dat de verdediging er onder lijdt.
Bovendien kan hij goed koppen - Donyell is een speler die gemakkelijk 25 goals kan maken.
Als trainer moet je dit ZIEN en niet blijven vasthouden aan het feit dat hij als rechtsback moet blijven spelen.
+1/-2

4 jaar geleden
Ik vrees dat dergelijke jongens verkocht dienen te worden om een nieuw PSV te bouwen. Denzel, Malen, Mo, Gakpo en Sam zijn de laatsten die we wilt zien vertrekken omdat die het niveau van PSV zouden kunnen gaan ontstijgen (zijn ontstegen). Waarmee we blijven zitten zie ik liever per direct vertrekken.
+4/-6

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Eens, Tony. Er is iets in de motivatie gebeurd met deze jongens na eerst een reeks nederlagen en toen het vertrek van de trainer. MvB was vrij close met de betere spelers in de selectie, zo lijkt het. Voor PSV niet fijn als deze jongen vertrekt, want goede backs zijn schaars. Maar het is niet anders. We moeten opnieuw beginnen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, stevig ingrijpen is noodzaak. Succes, Toon.
+6/-2

4 jaar geleden
Ik zou willen dat we 11 types zoals Dumfries hadden. Hard werken , inzet tonen, strijd leveren, en nee het is geen Messi maar daarom speelt hij ook rechtsback. Is nog jong, pas heel laat doorgebroken als profvoetballer en zal alleen nog maar beter worden. Niet de allergrootste voetballer, maar wel een speler die word onderschat en pas word gemist als hij er straks niet meer is. Daarbij ook nog een een fijne, realischtische normale vent, die zich na 1 jaar psv al echt opstelt als leider van de groep en verantwoordelijkheid neemt. Van mij mag Dumfries de komende 10 jaar onze rechtsback blijven. Graag zelfs
+12/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal met je eens, met elk woord. En hij is nog intelligent ook.
+7/-0

 
4 jaar geleden
Nog 10 jaar blijven... maar dan niet als rechtsback maar rechts op het middenveld.
Hij kan dan vaker in het strafschopgebied opduiken zonder dat de verdediging risico loopt.
Lichamelijk en ook koppend is hij sterk, Denzel Dumfries kan gemakkelijk 25 goals per jaar maken.
+2/-2

4 jaar geleden
Om de baas op het veld te zijn,moet je de slag op het middenveld winnen;dit doe je mijn inziens met creatieve en vooral balvaste types.
Laat wat dat betreft Denzel maar lekker back staan.
In de huidige situatie met een overtal middenvelders in de selectie die nou niet van zelfvertrouwen overloopt,zou ik dan ook gaan voor een 442.

Met op het middenveld:Ihattaren,Rosario,Doan en Gutierrez.
Daarachter,Dumfries,Baumgartl,Viergever en de nieuwe aanwinst.
Lammers en Gakpo als spitsen.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage