Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'Wij kunnen veel beter'

7 februari 2020 14:24

Volgens Ernest Faber kan PSV veel beter dan het tot nu toe laat zien. Dat gaf hij vrijdag aan op de persconferentie en werd geciteerd door de officiële website van PSV. "Dat zeg ik niet omdat ik dat moet zeggen, dat is echt zo. Als er meer zelfvertrouwen in de ploeg zit, ga je dat zien", aldus Faber. "Ik vind ons spel in balbezit wat te angstig, net als het voetbal van achteruit. Dat kunnen we wel, we moeten het ook durven."

Faber merkt dat er bij iedereen behoefte is aan een overwinning. "Er zit wel wat spanning op de groep, maar dat is niet per se slecht. Dat heb je ook nodig om te winnen", zo gaf hij aan.

Het is niet uitgesloten dat PSV op een andere manier gaat spelen, maar daar wilde hij wel een kanttekening bij plaatsen. "Er zitten natuurlijk een hoop gewoontes in het team geslepen", zei hij daarover. "Je kunt daardoor niet al te veel veranderen. Tegelijkertijd zullen we wat accenten moeten verleggen om resultaten te halen."




Tags

faber angstig gewoontes kanttekening verleggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje