Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'We kijken eensgezind vooruit'

7 februari 2020 14:48 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "We kijken eensgezind vooruit"; image source: Pro Shots

Op de officiële website van PSV heeft algemeen directeur Toon Gerbrands gereageerd op de onrust van afgelopen tijd bij de club. Volgens Gerbrands kijkt de directie eensgezind vooruit. "Op korte termijn is plaatsing voor Europees voetbal het doel. En ondertussen gaan wij als directie met de volgende stappen aan de slag", zo geeft hij aan. "Te beginnen met de samenstelling van de technische staf voor komend seizoen. Dat proces loopt en zodra er feiten te melden zijn zullen we dat doen."

Afgelopen weken sprak de algemeen directeur met vertegenwoordigers uit alle lagen van de club. "Daaruit bleek dat iedereen graag samen vooruit wil, dat er vertrouwen is in elkaar en dat we elkaar steunen. Iedereen weet dat dit laatste in de voorbije weken niet altijd het geval is, gezien een aantal vervelende gebeurtenissen", aldus Gerbrands. "We laten dit nu allemaal achter ons en richten onze blik op de toekomst. De directie is verantwoordelijk en zal nadrukkelijk de kar trekken."

Voor Gerbrands waren afgelopen weken ook persoonlijk intens. "De persoonlijke veiligheid was op sommige momenten in het geding", zegt hij daarover. "De recherche is voor onderzoek bij mij thuis geweest. Ook moesten er camera’s worden opgehangen. Blijkbaar is dat de prijs die men tegenwoordig betaalt voor deze functie."

Gerbrands vindt dat twee weken geleden na de wedstrijd tegen FC Twente een dieptepunt werd bereikt. "Daar is een grens overschreden. Het was PSV-onwaardig, daar is iedereen het over eens, zo bleek tijdens onze gesprekken", aldus de algemeen directeur. "In de twee weken die volgden, is er van alles gezegd en geschreven. Alle beslissingen die de afgelopen tijd zijn gevallen, waren weloverwogen. Daar staan wij ook met de kennis van nu volledig erachter. Ik heb de tijd benut om met alle geledingen binnen de club te praten en daar is de hierboven genoemde conclusie uit voort gekomen. We gaan dit samen omdraaien."

Meer op PSV.nl


Tags

gerbrands dieptepunt recherche twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Kom op wie zit er nou op een dergelijk interview te wachten man.
+4/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Het wordt steeds erger en enger. Het kleffe kliekje transformeert tot een soort van incestueuze sekte. De teloorgang van PSV in optima forma.
+4/-7

6 maanden geleden
Het niet aanstellen van een fatsoenlijke trainer in de winterstop. Het ontbreken van noodzakelijke aankopen tijdens de transferperiode. 2 dingen waaruit blijkt dat ze bij psv dikke schijt hebben aan de supporters.

Je betaald honderden euro’s voor een seizoenskaart en het boeit ze geen ene reet dat je daar iedere wedstrijd weer naar gigantisch kutvoetbal zit te kijken.

Hebben ze de kans in de winterstop en ze doen er helemaal niks mee.

Dus nog een paar maanden strafbank voor de loyale seizoenskaart houder.

PSV brokkelt steeds verder af met deze leiding.
+5/-2

6 maanden geleden
Bah.. mensen bedreigen, omdat je niet met teleurtstelling om kunt gaan.
+14/-1

 
PSVvakOO (geschorst)
6 maanden geleden
Als Gerbrands en De Jong opstappen (of één van beiden) geven ze toe aan intimidatie. Dat zou betekenen dat geweld en intimidatie effectieve instrumenten zijn voor bepaalde "supporters".
+3/-0

6 maanden geleden
Ik wens Toon, John, en de rest van de club alle succes. Er zijn fouten en verkeerde inschattingen gemaakt maar wat schieten we er nu mee op om iedereen eruit te flikkeren. En wat dan?? Worden we dan wel kampioen volgend jaar? Denk dat Toon Gerbrands zich heeft bewezen bij az en zeker ook bij psv de afgelopen jaren. Ik hoop dat ze allen leren van deze fouten en dat er meer verwacht word bij psv. Met de jeugdopleiding zijn hele grote stappen gemaakt de afgelopen jaren, nu moet de scouting en het technisch beleid verbeterd, versterkt en waarschijnlijk uitgebreid worden. En ik hoop dat de commerciële afdeling nog meer geld uit de "brainport regio eindhoven" kan halen. Ik gun iedereen het voordeel van de twijfel binnen de club maar het moet wel anders en vooral beter. Succes mannen. Eendracht maakt macht!!!!
+13/-1

6 maanden geleden (gewijzigd)
Onze John blijft nu voorlopig ook hoor ik. Ik mis alleen nog een excuus dat ie met Bruma ernaast zat. En met Doan. En met Baumgartel. En met Lato. En Boscagli. En met Schwaab. En met Mitroglu. En met Afellay. Verderest zat ie wel goed met de aankopen.
+1/-3

6 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een arnoede bij onze club. Hopelijk komt de RVC al eerder tot hun verstand en slingeren ze deze directie buiten. Morgen wacht weer een dikke nederlaag zoals te verwachten maar ik maak me meer druk om volgend jaar. Er is niks meer over om te bouwen. Al het geld verdampt en een directie die blijft zitten. Er kan maar 1 man aangesteld worden als trainer die wil komen als de directie blijft : van Gaal. Geen enkele andere trainer zal het iets uitmaken welke directie er zit.
+3/-5

 
6 maanden geleden
Al het geld verdampt? We hebben per ingang van komend seizoen een nieuwe, dik betalende, shirtsponsor en we hebben net Bergwijn verkocht.
+4/-2

 
6 maanden geleden
Jazeker verdampt. Ten eerste veel te weinig gekregen voor bergwijn en van dit geld gaat al voor de helft op aan Leipzig dit is voor de geweldenaar bruma. Rodriguez is ook alweer 2 miljoen van weg. En als hij nog meer aankopen gaat doen dan verdampt de rest vanzelf. Natuurlijk krijgen ze aan het eind van het seizoen nog wat geld voor Dumfries, Ihattaren en Malen. Maar dat zal niet zoveel zijn voor spelers die niet in de picture staan. Het overige geld is al verdampt van Doan,baumgartl en mitroglu.
+2/-4

 
6 maanden geleden
Je verdampt geld nog sneller dan De Jong.
Dumfries, Ihattaren en Malen staan nu en komende zomer overal 'in de picture'.
+3/-1

 
6 maanden geleden
Ja voor een habbekrats. Net of ze de hoofdprijs gaan betalen voor de nr 6 van NL. Kijk maar naar bergwijn.
+1/-3

6 maanden geleden
Gaap, weer een praatje van Toon. We gaan dus op dezelfde weg door, want het komt vanzelf wel goed. Hebben we gezien dit seizoen. Hoe een grote plaat moet je dan wel niet voor je kop hebben. Vergelijk de ontwikkeling van PSV de laatste jaren eens met Ajax, Feyenoord en AZ. Die gaan tegengesteld aan elkaar. Toon roept veel mooie dingen, maar realiseert een eerste elftal op amateur niveau. Mochten we geen Europees voetbal halen dit jaar is de positie van Toon toch hopelijk wel echt onhoudbaar. Helaas moeten we dit geklungel nog tot 2025 meemaken.
+3/-0

6 maanden geleden
Toon Gerbrands: 'We kijken eensgezind vooruit'.... Ja Toon , jij en John zeker. Laat zien dat je ballen hebt en zorg dat er volgend seizoen een goede selectie staat en wees op je hoede voor een leegloop van talenten. En kom niet achteraf met een boek getiteld 'We wisten het niet '.
+5/-1

 
6 maanden geleden
Het is opvallend dat PSV en ook Jong PSV... dit seizoen bar slecht draaien.
Dit is een teken dat er iets fundamenteel fout zit bij PSV.
We kijken nu eensgezind vooruit - slechter als nu kan niet... dus het kan alleen maar beter.
+4/-0

 
6 maanden geleden
UsWilly - een goede selectie voor volgend seizoen is onmogelijk... want er is GEEN geld. Een coach met ervaring dat is wel mogelijk.
Een goed voorbeeld is Feyenoord - hun spelersmateriaal was in september slechter dan dat van PSV. Maar dankzij Dick Advocaat zie je dat spelers die 3 maanden geleden hopeloos uit vorm waren... alsmaar sterker en beter worden.
Zoiets moet met PSV nu ook gaan gebeuren - met Faber lukt dit niet dat weten we allemaal. Wat we nodig hebben is een trainer zoals nu bij Ajax, Feyenoord, AZ en Willem II... makkelijker gezegd dan gedaan.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Volledig eens dat we baat zouden hebben bij een ervaren trainer waar spelers tegenop kijken en die spelers beter maakt. Voorbeeld wat Advocaat op het moment in Rotterdam doet inderdaad. Slot en Ten Hag doen het natuurlijk ook prima, maar dat ligt grotendeels ook aan het materiaal waar ze mee werken, ervaren trainers zijn het in ieder geval allebei niet.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Je bent toch met me eens Jan dat Ajax , AZ en Willem II een betere selectie hebben dan ons ? In het Ad staat een interview met Piet de Visser . Als je het elftal van PSV en Willem II samen zou voegen stelt hij Lars, Denzel, Nick, Ricardo, Mo en Noni op en de rest zijn Willem II ers . Dat zegt voldoende . Een Goede coach is zeer welkom maar of hij het tij kan keren ik denk het niet. Er is meer voor nodig . Laten we hopen dat er vanavond een overwinning komt . Hoe maakt mij niet uit . Een overwinning kan een stap zijn in de goede richting. Veel plezier vanavond Jan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Die analyses zijn steeds echt de Ean van de dag. Voor het seizoen was PSV 1 van de 2 gedoodverfde favorieten voor de titel. Afgelopen week zou de selectie van Willem II ineens beter zijn dan PSV en als we weer 2 potjes verder zijn vinden ze dat helemaal niet meer. Het zijn echt dagkoersen, daar kun je echt niks mee.
+1/-0

6 maanden geleden
Je kunt zeggen... alle aankopen van de afgelopen tijd zijn mislukt - waarvan Bruma een voorbeeld is.
Maarrr - stel dat we nu Messi zouden kopen?
Die zou bij dit PSV ook mislukken.
+1/-1

6 maanden geleden
In het interview met PSV tv zegt Gerbrands dat er de afgelopen week met allerlei lagen uit de omgeving is gesproken waaronder fans. Iemand een idee wie / wat er namens ons fans met hem gesproken heeft? Hoe werkt dat bij PSV?
+4/-4

 
6 maanden geleden
Precies Tony,
Wij fans(althans het merendeel)hoort nooit geen ene moer van wat er besproken word bij al die zg besprekingen.
Communiceer dit toch gewoon helder en duidelijk naar je achterban!!!
+3/-0

 
6 maanden geleden
Kan me voorstellen dat men niet alles op straat wil hebben. Was benieuwd naar hoe zoiets werkt en wat voor soort fans wel/ niet bereikt worden. Ik neem aan dat een business club bijvoorbeeld ook belangrijk is om te spreken.
+2/-5

 
6 maanden geleden
In ieder geval een afvaardiging van PSV Fans United heeft afgelopen week met Gerbrands en De Jong gesproken. Dan verwacht ik dat andere supportersgroepen daar ook bij betrokken zijn.
+5/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Dank je wel Ricardo. Laten we hopen dat we weer eens 3 punten pakken vanavond. Dat is het minste wat we kunnen verwachten. Er is genoeg gepraat inmiddels. Action speaks loader than words! En aan die gozer die hier structureel minnen geeft: niks te vertellen thuis? Veel gepest vroeger?
+3/-5

 
6 maanden geleden
Zou mooi zijn als daarvan een verslag gemaakt zou worden wat voor iedereen leesbaar is.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Iedereen weet toch hoe dat werkt bij een topclub in last...er is behoorlijk wat stront aan de knikker, verwijten en bedreigingen over en weer. De directie heeft een gesprek met o.a. PSV Fans United en vervolgens wordt vanuit PSV gevraagd of de knop om kan gaan en ze positieve support kunnen fixen binnen alle fanatieke supportersgroepen. Zie zaterdagavond. Niemand is gebaat bij onrust en continue gezeur en gezanik. Er is uitgesproken door Toon en John dat ze niet vertrekken en vervolgens is afgelopen week besloten de rijen gesloten te houden. Dit zijn de wetten van een topclub onder de burelen. Zal niet iedereen blij mee zijn, maar zo werkt het wél...
+1/-0

reactie verwijderd

5 maanden geleden
Wanneer krijgt John de Jong eens de zak, man !!
Totaal ongeschikt. De reservebank is nota bene duurder dan het basisteam.
Als je dit in een bedrijf (maatschappij)flikt, is het einde oefening.
+1/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

achterop advocaat chelsea diemers discriminatie ehvdgxt fanstore feyenoord ginkel koen linssen mauro nederland nieren obispo onzin puma racisme rafa rosario schmidt sir skipper thuisshirt tinus tolerantie toprak vhtlsaw willy winkel