Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We moeten als PSV positief vooruit kijken'

8 februari 2020 22:11

Denzel Dumfries was wederom belangrijk voor zijn team door de 1-0 te maken. Dumfries: "Het was een goeie bal van Daniël. Ik zag mijn kans en kon scoren." Het belangrijkste was echter de uiteindelijke 3-0 winst voor zijn team. "Ja eindelijk, het heeft lang geduurd. De blijdschap overheerst nu natuurlijk."

De warme ontvangst bij het stadion, voorafgaande aan de wedstrijd, ervoer de aanvoerder ook als iets heel fijns: "We hebben samen met de directie besloten om een streep te zetten onder het gebeuren van de laatste tijd. Het was natuurlijk fantastisch dat de fans ons zo ontvingen. We zijn een mooie club en dat mogen we best nog meer uitstralen."




Tags

dumfries blijdschap ervoer fijns geduurd ontvangst ontvingen overheerst uitstralen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje