Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Rodríguez VI's Speler van het Weekend, Ryan Thomas in AD

10 februari 2020 15:05

Ricardo Rodríguez is bij zijn basisdebuut voor PSV direct uitgeroepen tot Speler van het Weekend door Voetbal International. Net zoals aanvoerder Denzel Dumfries kreeg de Zwitser een 7,5 voor zijn wedstrijd tegen Willem II. "Verdedigend bleef Rodríguez echt heel gemakkelijk op de been en voetballend is hij ook echt van meerwaarde", aldus PSV-watcher Reon Boeringa na de wedstrijd. "Hij is echt een rustpunt in de verdediging. Het is dat PSV geen optie tot koop heeft, maar anders zou ik zeggen: vanavond nog lichten."

Ook in het Algemeen Dagblad werd een PSV'er uitgeroepen tot beste speler van deze speelronde: Ryan Thomas. De Nieuw-Zeelander was de enige speler die een 8 kreeg voor zijn wedstrijd.

In de Telegraaf waren Thomas en Rodríguez met Mohamed Ihattaren de best beoordeelde PSV'ers. Zij kregen allemaal een 7, net zoals zeven spelers van andere teams.


Discussieer mee op de forums


Tags

rodriguez basisdebuut boeringa dumfries ihattaren reon rustpunt telegraaf

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl christus doan dumfries feyenoord flitsphirips gakpo gelovigen getafe guti hendrix jong kerk lammers madueke malen medemens obispo religie rodriguez romero rosario sadilek schwaab sir tinus unnerstall vhtlsaw viergever zingeving