Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen De Graafschap

10 februari 2020 21:58
Foto: Pro Shots

Jong PSV in blessuretijd onderuit tegen De Graafschap; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond op PSV Campus de Herdgang verloren van De Graafschap. De Doetinchemmers waren uiteindelijk met 2-3 te sterk. De ploeg van Peter Uneken was grote delen van het duel de betere ploeg en kwam via Yorbe Vertessen en Sekou Sidibe twee keer terecht op voorsprong. Nadat Jong PSV enkele grote kansen miste voor een derde voorsprong was het notabene de geboren Eindhovenaar Branco van den Boomen die diep in blessuretijd De Graafschap de drie punten bezorgde.

Ondanks het late verlies was het duel voor doelman Yanick van Osch wel een mooi moment. Het was voor de keeper zijn eerste wedstrijd sinds hij op het trainingskamp in Qatar in januari vorig jaar zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie.

Door de nederlaag blijft Jong PSV volop in de strijd om de laatste plekken in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl De Graafschap steeg naar de derde plek. Vrijdagavond wacht voor de ploeg de Lichtstadderby als FC Eindhoven de tegenstander is.


Tags

graafschap jong bezorgde boomen branco eindhovenaar herdgang lichtstadderby osch qatar sidibe trainingskamp uneken vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Net terug van een koude regenachtige avond op de Herdgang. Ik vrees dat dit JPSV nog maar weinig punten gaat halen. Deze spelers missen elk tactisch inzicht om een wedstrijd over de steep te trekken. Minimaal gelijkwaardig aan de Graafschap maar er toch in slagen om na een voorsprong in minuut 85 in 9 minuten nog 2 doelpunten tegen te krijgen. Vorige week tegen MVV tegen 10 man 3 doelpunten tegen krijgen is al bizar. Slechtste van alle Jong teams in KKD zegt eigenlijk al genoeg. Talent hebben ze wel maar geen winnaarssmentaliteit.
+4/-1

6 maanden geleden
Verdedigend is JPSV al jaren niet goed. Om het woord dramatisch maar niet te gebruiken. Het verbaast mij dat er sinds jaren geen enkele goede CV is opgeleid noch doorgegroeid. Ik zie geen uitzonderlijk talent, in geen enkel team, dat die leemte op termijn zou kunnen invullen.Iemand anders wel?
+2/-1

 
6 maanden geleden
Daar noem je wat, ik vraag me ook nu en dan af of wat we best duur hebben gehaald niet door Obispo kon worden opgevangen? zijn we er beter op geworden? Vooralsnog niet lijkt mij.
+2/-0

reactie verwijderd

6 maanden geleden
Jong PSV wordt laatste in de eerste divisie als dat zo door gaat. Wat zegt dat eigenlijk over de ontwikkeling van de PSV jeugd? Als ze dat niveau nog niet eens aankunnen dan zie ik voor die jongens weinig toekomst in PSV 1 eigenlijk.
+1/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
6 maanden geleden (gewijzigd)
Daarnaast zegt het veel over de PSV-jeugd dat er in PSV2 heel veel jongens van buitenaf spelen (Gloster, de Haas, Mendonca, Ledezma, Madueke, Gomes, Ngonge, Horváth).
+1/-0

6 maanden geleden
Wat ik hierboven lees is geheel niet mijn mening, jong PSV is er om ervaring op te doen en om het kaf van het koren te scheiden. Bovendien was de wedstrijd voor minstens 80% in handen van Jong, De Graafschap kon daar alleen maar wat fysiek geweld tegenover stellen. Ik zie in Jong zeker 50% goede 1e elftal spelers, waarbij o.a. Yorbe Vertessen, Noni Madueke, Jordan Teze, Shurandy Sambo, Richard Ledezma grote kanshebbers zijn. Gisteren was het compleet centrum uit de verdediging afwezig, haal uit Barca een paar toppers, en ze kunnen van een lage middenmoter ook verliezen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Er stond een best redelijke verdediging met Sambo,Teze,Soulas en Gloster.Het middenveld liet het op het einde lopen waardoor Seuntjes en vd Boomen wel heel simpel konden scoren.
+1/-0

6 maanden geleden
Ook hier kan een trainerswissel geen kwaad.
Resultaten worden niet beter, spelers worden niet beter.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dadelijk kan Ernest Faber doorschuiven naar Jong PSV.
+1/-0

6 maanden geleden
De wedstrijden moeten eigenlijk geen 90 maar 80 minuten duren.
90 minuten met wat verlenging, dat houden ze niet vol.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas brands bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hendrix ihattaren jdj jong lammers madueke malen mauro obispo paniek rodriguez romero rosario schmidt sir tinus