Jong PSV verspeelt opnieuw voorsprong en speelt gelijk in Lichtstadderby

14 februari 2020 21:55

Jong PSV verspeelt opnieuw voorsprong en speelt gelijk in Lichtstadderby; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond gelijkgespeeld in de Lichtstadderby. In het Jan Louwers Stadion eindigde het duel tegen FC Eindhoven in 1-1. Yorbe Vertessen zette de ploeg van Peter Uneken vlak voor rust nog op voorsprong, maar 10 minuten voor tijd maakte FC Eindhoven gelijk.

Richie Ledezma, die nog de assist gaf bij de 0-1, werd na een uur spelen met een directe rode kaart van het veld gestuurd. Enkele minuten later kwam ook FC Eindhoven met 10 man te staan toen verdediger Van den Eynden zijn tweede gele kaart kreeg.

Door het gelijke spel blijft Jong PSV op de 16de plek in de Keuken Kampioen Divisie staan. Op vrijdag 21 februari wacht de volgende wedstrijd. Nummer 17 TOP Oss is dan de tegenstander op PSV Campus De Herdgang.