Transparent
Inloggen
Sluiten

Incident Van Bommel / Davids blijft aandacht media trekken

22 februari 2003 21:47

Verslaggever: RvW

Na afloop van het duel tegen NAC moest aanvoerder Mark van Bommel toegeven dat het allemaal niet oogstrelend was geweest wat PSV had laten zien. Het veld in het Philips Stadion hielp daarbij niet echt mee. 'Dat was niet best. De vorige wedstrijd werd dat nog gecamoufleerd doordat we snel op een ruime voorsprong kwamen' aldus de aanvoerder. De aandacht van de media ging vooral uit naar het vermeende incident tussen hem en Davids bij het Nederlands elftal. Volgens de columnisten Borst en Driessen waren er zelfs klappen gevallen. Net als Van Hanegem zei de aanvoerder van PSV voor de camera's van Canal+ dat het slechts om een woordenwisseling ging over technische en tactische zaken en had het verder niets om handen. Van Bommel kon wel lachen om al de vragen. 'We lagen rollebollend in de kleedkamer' aldus de PSV'er toen hem gevraagd werd of er klappen waren gevallen.

Meer op




Tags

bommel davids borst canal driessen hanegem nac oogstrelend rollebollend woordenwisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage