Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het kwam uit de tenen en is een belangrijke overwinning'

23 februari 2020 16:36

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de ontlading na de winst tegen Vitesse extra groot was. "We zetten nu een heel goede reeks neer. Het kwam uit de tenen en is een belangrijke overwinning. Ik ben daarom heel erg blij op dit moment", aldus Dumfries. "Ik hoef niet te ontkennen dat dit een lastige fase was. Ik voel dat we sterker worden en we dichter naar elkaar kruipen. Dat gevoel is lekker om te hebben."

Volgens de aanvoerder kreeg PSV een terechte strafschop. "Ik werd wel geraakt ja", zo gaf hij aan. "Anders zouden ze hem ook niet geven met de VAR. Dat zien ze wel. In mijn ogen is het een terechte penalty."

Dumfries vond het terecht dat Vitesse geen strafschop kreeg na vermeend hands van Pablo Rosario. "Hij ziet het niet. Het is niet bewust", zei hij daarover. "Ik denk dat ze het hier goed gezien hebben. Anders zouden ze het met de VAR wel gegeven hebben."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries tenen var vitesse fox hands kruipen ontkennen rosario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.582 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh beademing belasting change climate compenseren corona coronavirus daklozen duitsland eredivisie feyenoord flitsphirips izecson knvb komkommertijd lockdown nederland nederlanders neymar onzin regering rutte santos sir tinus uswilly vhtlsaw wetten ziekenhuizen