Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het kwam uit de tenen en is een belangrijke overwinning'

23 februari 2020 16:36

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de ontlading na de winst tegen Vitesse extra groot was. "We zetten nu een heel goede reeks neer. Het kwam uit de tenen en is een belangrijke overwinning. Ik ben daarom heel erg blij op dit moment", aldus Dumfries. "Ik hoef niet te ontkennen dat dit een lastige fase was. Ik voel dat we sterker worden en we dichter naar elkaar kruipen. Dat gevoel is lekker om te hebben."

Volgens de aanvoerder kreeg PSV een terechte strafschop. "Ik werd wel geraakt ja", zo gaf hij aan. "Anders zouden ze hem ook niet geven met de VAR. Dat zien ze wel. In mijn ogen is het een terechte penalty."

Dumfries vond het terecht dat Vitesse geen strafschop kreeg na vermeend hands van Pablo Rosario. "Hij ziet het niet. Het is niet bewust", zei hij daarover. "Ik denk dat ze het hier goed gezien hebben. Anders zouden ze het met de VAR wel gegeven hebben."




Tags

dumfries tenen var vitesse fox hands kruipen ontkennen rosario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje