Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Lammers: 'We hebben het op karakter gedaan'

23 februari 2020 16:49

In gesprek met Fox Sports gaf Sam Lammers aan dat het carnaval in de kleedkamer van PSV was begonnen. "Carnaval is altijd wel gezellig. Als voetballer heb je niet altijd de kans om het mee te vieren, maar in de kleedkamer was het een feestje", aldus Lammers, die vervolgens de vraag kreeg of hij in de stad nog een biertje ging drinken. "Morgen zijn we vrij, dus we zullen het nog zien."

Lammers was het eens met de opmerking dat de eerste helft niet om aan te zien was. "We hadden in de kleedkamer precies hetzelfde", zo gaf hij aan. "We hebben twee goede weken achter de rug met goed voetbal en drie punten. De stemming was goed. Nu was het voetbal niet om aan te zien. Van allebei de kanten was het slecht. Maar ook dit soort wedstrijden moet je winnen."

Ook bij de aanvaller was de ontlading groot na de winst. "We kwamen niet meer van de goal af. We konden de bal niet meer naar elkaar over spelen", zei hij daarop. "We hielden hem een paar keer niet goed vast voorin. Als dat lukt, kun je wat meer rust in de ploeg krijgen. Dat lukte dan niet, dus we hebben het op karakter gedaan."


Discussieer mee op de forums


Tags

lammers carnaval biertje fox gezellig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.582 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh beademing belasting change climate compenseren corona coronavirus daklozen duitsland eredivisie feyenoord flitsphirips izecson knvb komkommertijd lockdown nederland nederlanders neymar onzin regering rutte santos sir tinus uswilly vhtlsaw wetten ziekenhuizen