Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'We hebben de overwinning uit het vuur gesleept'

23 februari 2020 17:01

Ernest Faber was het in gesprek met Fox Sports eens dat de winst voor PSV zeer moeizaam tot stand kwam. "Het was een gevecht. In de eerste helft creëerden we niks en waren we moeizaam de bal", aldus Faber. "Uiteindelijk moesten we met een eigen inschattingsfout de wedstrijd openbreken en hebben we de overwinning nog uit het vuur gesleept."

De trainer ging niet mee in de woorden van Jan Joost van Gangelen dat Vitesse een strafschop had moeten krijgen na hands van Pablo Rosario. "Ik vind het allemaal wel meevallen", zo gaf hij aan. "Hij had hem wel kunnen geven. Voor ons op de bank is het sowieso niet te zien. Nu met beelden zie ik op de tweede herhaling pas dat hij op zijn arm komt."

Faber snapte wel waarom de ontlading binnen zijn ploeg groot was na de zege. "Het is gewoon een lange periode niet goed gegaan. Iedereen werkt er hard voor en is bereid om te veranderen. Als het dan lukt, zeker in dit soort wedstrijden waarin het even tegen zit, om op karakter en door samen te werken de overwinning binnen te halen, valt er wat van je af. Logisch dat ze het dan op die manier vieren. Goede voorbereiding voor volgende week met een mooie wedstrijd."


Discussieer mee op de forums


Tags

faber gesleept vuur creeerden fox gangelen hands herhaling joost rosario snapte vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh beademing belasting change climate compenseren corona coronavirus daklozen duitsland eredivisie feyenoord flitsphirips izecson knvb komkommertijd lockdown nederland nederlanders neymar onzin regering rutte santos sir tinus uswilly vhtlsaw wetten ziekenhuizen