Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Maximiliano Romero: 'Hij wil laten zien dat hij bij PSV kan slagen'

25 februari 2020 10:23 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Maximiliano Romero: "Hij wil laten zien dat hij bij PSV kan slagen"; image source: Pro Shots

Maximiliano Romero keert na dit seizoen in principe weer terug bij PSV. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft zijn management aan dat de Argentijnse spits nog altijd de ambitie heeft om bij PSV te slagen. Mocht dat niet lukken, wil hij elders in Europa aan de slag gaan. Nadat hij in zijn eerste anderhalf jaar bij PSV nauwelijks in actie kwam vanwege blessureleed speelt hij dit seizoen op huurbasis voor zijn oude club Vélez Sarsfield. Daarin maakte hij tot nu toe 5 doelpunten in 19 wedstrijden.

In een reactie tegenover Voetbal International geeft zijn zaakwaarnemer aan nog niets gehoord te hebben van PSV over de plannen na dit seizoen. "Maxi speelt tot eind juni voor Vélez en heeft nog een contract voor drie jaar. Vergeet niet dat hij pas 21 jaar oud is, er zit nog heel veel rek in hem, terwijl hij al de nodige ervaring heeft", aldus zaakwaarnemer Uria. "Ik ben er zeker van dat hij het nog altijd in zich heeft om de top te halen. Maxi wil ook laten zien dat hij bij PSV kan slagen, maar dat is niet alleen aan hem. We wachten af wat de plannen van de club zijn."

Meer op VI.nl


Tags

maximiliano romero maxi velez blessureleed rek sarsfield uria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
In voorbereiding nog maar nieuwe kans geven dan.... misschien onze nieuwe 9?! Malen, wanneer hij blijft, in vrije rol op rechts, Cody links, Lammers en Ihattaren kunnen gaan voor de 10?!
+3/-0

 
2 maanden geleden
Lijkt mij ook de beste optie. Zullen we wel moeten kijken of we Doan en Bruma kunnen slijten met een klap verlies maar het is niet anders. Doan zou er voor de breedte bij kunnen, maar als je Bruma al een half jaar ziet harken lijkt het wel een amateur speler. Verlies pakken en afscheid nemen want daar zit gewoon niet meer in. Dan heb ik meer hoop op onze jeugd Mandueke etc.
+1/-0

2 maanden geleden
Hier heb ik altijd vertrouwen in, Dit gaat goed komen!! Wat jongens thuishouden al wat niet bevalt kwijt zien te raken, bij "wat niet bevalt" hoef ik geen namen te noemen, we gaan erg sterk aan volgend seizoen voor prijzen.
+2/-0

2 maanden geleden
17 wedstrijden gespeeld dit seizoen. 3 goals, 3 assists.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Het aantal goals wat je noemt klopt volgens mij niet.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zijn iig wel 5 goals volgens mij Michelos, en rekeninghoudend met de Beenhakkers in de verdediging daar is dat niet eens zo gek.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ok, de info is vd transfermarkt site, kan zijn dat die ernaast zitten. Of dat ze alleen de goals in de competitie tellen en wellicht zijn die 5 incl beker.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als je via Google de uitslagen van zijn club erbij haalt en kijkt welke individuen gescoord hebben kom ik ook tot 5.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik blijf vinden dat er een goeie kop op zit. Deze gast heeft mentaliteit. Kunnen we wel gebruiken. Ik hoop dat hij een sensatie wordt!

PSV heeft ook forst betaald voor hem, dus om hem nu al af te schrijven is natuurlijk gekkenwerk. Wat we nu missen aan doelgerichtheid heeft hij wel degelijk, elk schot van hem is tussen de palen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Die komt er heus wel, ik zie iig perspectief in het bouwen van een selectie dat voor de prijzen gaat komend seizoen, had dit seizoen zonder alle pech/tegenvallers al gekund.
+2/-0

2 maanden geleden
Goede instelling , altijd proberen. Hopen dat JdJ nu wel wakker is geworden.
+1/-0

2 maanden geleden
Tja hij vertegenwoordigt wél €10M! Dus baat het niet schaadt het niet. Ik heb er overigens weinig vertrouwen in. Maar dat terzijde.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik moet het nog allemaal maar eens zien, laten we het hopen. Voorlopig hebben we ook Malen en Lammers, in die twee heb ik veel vertrouwen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zien, ja dat moeten we toch allemaal? ;-)
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.580 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus down flitsphirips griepgolf horeca knvb lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven youtu zorg