Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil langer door met middenvelder Richie Ledezma'

26 februari 2020 16:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil langer door met middenvelder Richie Ledezma"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat als het aan PSV ligt Richie Ledezma ook de komende seizoenen in Eindhoven blijft spelen. De 19-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij PSV, al heeft de club een eenzijdige optie om deze nog met een jaar te verlengen. PSV heeft echter aan de Amerikaans jeugdinternational laten weten dat ze hem het liefst voor meerdere seizoenen vast willen leggen. Ledezma zelf is daar ook enthousiast over.

Binnen PSV is er veel vertrouwen in de kwaliteiten en potentie van Ledezma. Hij maakte dit seizoen zijn debuut voor Jong PSV en heeft inmiddels 24 competitiewedstrijden achter de rug. In oktober zat hij op de bank bij het eerste elftal tijdens de thuiswedstrijd tegen AZ. Ook was hij mee op trainingskamp in Qatar, waar hij zowel tegen Club Brugge als KAS Eupen in actie kwam.

Meer op VI.nl


Tags

ledezma brugge eenzijdige eupen jong qatar trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Is eigenlijk nog maar een kind, maar wel een heel goede voetballer, en met een tomeloze inzet. Lekker 5 jaar contract, zonder zware tegenslag 75% kans op een 1e elftal speler in de toekomst bij PSV.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik ben benieuwd. Is iig een voetbalnaam.
+1/-0

2 maanden geleden
Fysiek moet hij het in de KKD nog afleggen tegen die houthakkers die daar rondlopen. Technisch zeer goed maar hij laat zich nog teveel provoceren. (zie rode kaart tegen FCE).
+1/-0

2 maanden geleden
We hebben veel van dit soort spelers... klein, snel en behendig.
Op het middenveld hebben we spelers nodig die sterk en lang zijn en goed kunnen koppen.
Op het moment dat de keeper of de verdediging de bal naar voren schiet hebben we op het middenveld spelers nodig die de bal koppend kunnen opvangen... met 1.68 maak je weinig kans.
We hebben Doan, Thomas dat zijn dit soort spelers - zodra de beuk erin gaat komen ze lichaamskracht tekort.
Door het vertrek van Luuk de Jong is er op het middenveld en voorin niet veel lengte meer.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ergens heb je wel gelijk, alhoewel Thomas een andere orde is want die is sterk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dumfries is beresterk... met een prima conditie en kan ook nog goed koppen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
En hoe lang houden we die? En is een backup overbodig? Zet Richie aan groeihormonen in de gim en ziedaar de opvolger;-)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zie Richie als een snelle kleine speler voor in de aanval... niet op het middenveld daar wordt hij omver gelopen (geduwd) en is hij koppend volslagen kansloos.
Bij PSV hebben we op het middenveld spelers nodig zoals Hendrix en Dumfries... Rosario kan wel op het middenveld maar hij moet wat nauwkeuriger overspelen.
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.580 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus down flitsphirips griepgolf horeca knvb lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven youtu zorg