Transparent
Inloggen
Sluiten

Theo Lucius: 'Ik denk dat PSV zondag een kleine overwinning gaat boeken op Feyenoord'

27 februari 2020 16:20

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Theo Lucius aan dat hij verwacht dat PSV zondag in eigen huis weet te nemen van Feyenoord. "In totaliteit hebben zij een beter team dan Feyenoord. De laatste weken presteren ze stabieler en de rust binnen de club is naar mijn idee ook wedergekeerd. Ik denk dat ze klaar zijn voor zondag en een kleine overwinning gaan boeken op Feyenoord", aldus Lucius. "Het zal een open wedstrijd worden waarin beide ploegen een goed georganiseerde defensie neerzetten. Ze zullen beiden niet blind gaan aanvallen, want dan snijden ze zichzelf in de vingers."

De oud-speler van zowel PSV als Feyenoord verwacht dat Cody Gakpo degene zal zijn die het duel zal beslissen. "De ruimte die hij gegarandeerd gaat krijgen en zijn dreiging binnendoor gaan ervoor zorgen dat hij de gevaarlijkste man van het veld wordt", zo geeft Lucius aan. "Daarnaast heeft PSV meer snelheid dan Feyenoord. Daar gaat het hele team van profiteren."

Ton Lokhoff verwacht een overwinning voor Feyenoord. "Ze zitten in een heel goede fase en zijn denk ik net iets meer een team", zegt hij daarover. "Feyenoord versla je niet zomaar meer. Ik hoop vooral dat het geen gelijkspel wordt."

Joop Hiele voorspelt uiteindelijk een gelijkspel. "Wat ik weet van Advocaat, is dat hij zijn ploeg taakbewust wil laten spelen. Alle linies moeten goed worden neergezet, om van daaruit te voetballen. Hij wil PSV vanuit de omschakeling pijn doen", aldus de voormalig keeperstrainer van PSV. "Zolang het 0-0 staat, zal het spel enigszins over en weer gaan. Ik denk wel dat als Feyenoord de score opent, PSV een lastige middag tegemoet gaat. Een doelpuntrijk duel gaat het niet worden als je het mij vraagt. Ik voorspel een remise: 1-1."




Tags

feyenoord lucius advocaat binnendoor blind cody doelpuntrijk dreiging gakpo hiele joop lokhoff omschakeling remise snijden taakbewust ton totaliteit versla voorspel voorspelt wedergekeerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje