Transparent
Inloggen
Sluiten

Groot vertrouwen Hiddink in Bouma en Colin

24 februari 2003 07:57

Verslaggever: RvW

Guus Hiddink is enorm tevreden over de ontwikkeling van Wilfred Bouma in het centrum tot nu toe. Voorlopig kan hij rekenen op een vaste plaats, ook als Kevin Hofland nu zou terugkeren. 'Maar ik verwacht dat dat nog wel even gaat duren' aldus Hiddink. 'Maar als hij zou terugkeren zou ik op dit moment geen reden zien om Bouma te vervangen. Dan moet hij achter aansluiten.' zo liet Hiddink gisteren voor de camera's weten.

Aan de andere kant speelde PSV huurling Jurgen Colin ene uitstekende wedstrijd voor NAC. Tegenover De Telegraaf (gratis voor abonnee's) liet Hiddink zich zeer positief uit over de verdediger. 'Hij voldoet aan een aantal voorwaarden. Colin is atletisch, heeft snelheid en kracht. We zoeken spelers die niet alleen aan de nederlandse norm voldoen, maar ook aan de Europese standaard. Op die punten heeft hij dat in zich.' Binnenkort volgt er een gesprek met Colin over zijn toekomst.

Meer op




Tags

hiddink colin bouma abonnee hofland nac norm telegraaf wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage