Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We hadden sowieso niet verdiend om te winnen'

1 maart 2020 18:17

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij dacht dat hij de bal met zijn hoofd raakte bij de mogelijke strafschop. "Ik twijfelde. Ik voelde twee dingen. Ik voelde het op mijn hoofd en op mijn hand", aldus Dumfries. "Mijn hand raakte zijn hoofd."

De aanvoerder van PSV vond dat de ploeg erg slordig was aan de bal. "We waren soms een beetje te onrustig", zo gaf hij aan. "We hadden sowieso niet verdiend om te winnen, maar het was een spannende wedstrijd."

Dumfries heeft nog steeds vertrouwen in een goede eindklassering. "Het is nog steeds spannend", zei hij daarover. "We kijken vooruit en willen zo hoog mogelijk eindigen."


Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries eindklassering fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.582 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh beademing belasting change climate compenseren corona coronavirus daklozen duitsland eredivisie feyenoord flitsphirips izecson knvb komkommertijd lockdown nederland nederlanders neymar onzin regering rutte santos sir tinus uswilly vhtlsaw wetten ziekenhuizen