Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Gezien het spelbeeld een prima uitslag'

1 maart 2020 18:23

In gesprek met Fox Sports gaf Cody Gakpo aan dat hij wel kon leven met een gelijkspel. "Feyenoord had in de eerste helft wel meer kansen dan ons. Wij waren slordig aan de bal en zij kwamen verdiend op 0-1", aldus Gakpo. "In de tweede helft kwamen we goed terug. We kregen ook wat kansen. We hadden misschien kunnen winnen, maar Feyenoord kreeg ook wat kansen, dus dit is een prima uitslag."

Gakpo was verbaasd toen hij geel kreeg na zijn treffer. "Ik dacht dat je shirt uit moest voordat je geel zou krijgen. Dat is mijn fout", zo gaf hij aan. De aanvaller is nu de komende wedstrijd geschorst. "Dit heeft grote consequenties. Het is een fout van mij. Excuses naar PSV en het team."

Vlak na zijn gelijkmaker koos Gakpo er voor om zelf op doel te schieten in plaats van af te geven op de vrijstaande Mohamed Ihattaren. "Ik had hem inderdaad kunnen geven", zei hij daarover. "Ik ben een aanvaller. Als ik de kans zie om te scoren, moet ik die ook nemen."




Tags

gakpo cody feyenoord spelbeeld fox ihattaren vrijstaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage