Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'Mohamed Ihattaren zal er een of twee weken niet bij zijn'

8 maart 2020 17:08 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Ernest Faber: "Mohamed Ihattaren zal er een of twee weken niet bij zijn"; image source: Pro Shots

PSV kan een korte periode niet beschikken over Mohamed Ihattaren. Dat gaf Ernest Faber voor de wedstrijd tegen FC Groningen aan in gesprek met Fox Sports. "Hij heeft een lichte verrekking. Hij zal er een of twee weken niet bij zijn", aldus de trainer van PSV.

Faber ging ook in op de beslissing dat Ritsu Doan de vervanger was van de geschorste Cody Gakpo en niet Bruma. "Bruma moet zorgen dat hij iets meer gaat scoren", zo gaf hij aan, "Het is niet zo dat hij er geen energie in steekt. We proberen hem extra te helpen om hem aan het scoren te krijgen. Iedere speler die scoort is voor ons belangrijk. Doan doet het van daaruit goed op de training en in de besloten wedstrijden die we spelen."


Discussieer mee op de forums


Tags

faber ihattaren bruma doan fox gakpo groningen verrekking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Doan laten staan. Heeft vertrouwen nodig. Best een aardige speler,denkt goed in de teamdiscipline.
+2/-0

2 maanden geleden
Bruma heeft zijn hele carrière al moeite met scoren, dat gaat hij na één of twee praatsessies niet ineens wél doen.. Maar goed, dat had je kunnen weten als je goed gescout had.
+2/-0

 
5 weken geleden (gewijzigd)
Dan is er iets fundamenteel mis met de scouting. Bruma werd al weet ik hoe veel (heel veel) jaar gevolgd.
+3/-0

 
5 weken geleden
Mee eens. Bijna alle PSV-fans hadden na een paar wedstrijden al door dat Bruma een speler is die veel acties probeert te maken, maar dat hij overzicht mist, en eigenlijk maar wat aan het doen is, zonder een echt plan. Dit had bij de scouting dus ook bekent moeten zijn.
Moet wel zeggen dat hij tegen Groningen zo ver onder zijn niveau speelde dat geen scout dat had kunnen voorspellen.
+2/-0

 
5 weken geleden
Mee eens, Bruma speelde zo voor zich zelf om te bewijzen dat hij oogkleppen op had. En in die paar minuten meer mislukt dan iemand anders in 94 minuten, dat is ook knap. Verhuren en daarna met verlies verkopen, met gratis de Jong erbij.
+1/-0

5 weken geleden
Ik hoop dat Ihattaren op tijd fit is voor het NL-elftal.
+1/-0

5 weken geleden
Madueke werkte verdedigend beter mee en had een paar leuke acties. Ik zou hem of in de spits zetten of laten staan ipv Ihataren. Die wordt bewierookt, maar heeft weinig rendement terwijl hij ook nog eens achter iedere vrije trap en corner mag gaan staan... (samen met joker Gakpo...) ik blijf het bizar vinden dat wedstrijden helemaal worden geanalyseerd en dat er bij standaard situaties consequent hetzelfde wordt gedaan. (gelukkig nu wat vaker Rodriguez) zo ook Dumfries maar eens een ingooi cursus laten doen, want dat is ook 90 procent balverlies.
+1/-0

5 weken geleden
Bruma, wat moet je daarvan zeggen. Het verlies slikken en verhuren, en hopen dat deze daar gaat scoren en dan met dik verlies verkopen. Want die minuten dat hij mee deed, heeft hij meer acties doen mislukken en de bal inleveren dan iemand anders die 94 minuten speelde (en dat was al niet goed).

Nee scoren is dus niet eens het probleem, het probleem is:
Acties die mislukken, de bal passen die niet eens hard genoeg zijn of in de richting laat staan in scorings kans komen.

Dan Doan, die komt er wel die heeft alleen wedstrijden nodig en Maduke ook, geef ze tijd zo lang andere niet kunnen spelen. Lammers ook, de aanvoer is niet goed genoeg vanaf de zijkanten, plus dat hij te vaak in zakt of er alleen voor staat.

Thomas, Dumfries en Unerstall waren gewoon goed, jammer dat Rodríguez uit viel.
+1/-0

5 weken geleden
Zet je in potentie meest creatieve speler a.u.b. eens op zijn favoriete positie neer. Hopelijk is hij snel weer zuruck
+1/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus down flitsphirips griepgolf horeca knvb lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven youtu zorg