Transparent
Inloggen
Sluiten

Ernest Faber: 'Lars Unnerstall heeft ons vandaag drie punten bezorgd'

8 maart 2020 19:08

Ernest Faber was na de zege tegen FC Groningen redelijk tevreden in gesprek met Fox Sports. "Het is natuurlijk goed dat we winnen. In de eerste helft was het nog oké, maar in de tweede helft was het aan de bal heel slecht", aldus Faber. "We mogen dan nog blij zijn dat Lars Unnerstall geweldig keepte. Hij heeft ons vandaag drie punten bezorgd."

De trainer van PSV ging verder: "In de eerste helft was het verdedigend prima en aan de bal was het zeer effectief. Uit vijf mogelijkheden scoren we met Denzel. In de tweede helft zakken we te ver terug. Ook omdat je als we de bal krijgen niet snel genoeg aanspeelbaar bent en niet comfortabel voetbalt. Helaas valt dan ook nog Ricardo uit en wordt het alleen maar onrustiger. Dan is het gewoon overleven."

Faber was niet te spreken over de invalbeurt van Bruma. "Laat ik het zo zeggen: hij valt zeer, zeer ongelukkig in", gaf hij aan. "Uiteindelijk ben ik er ook om de spelers te blijven helpen zolang zij er ook in blijven geloven. Dat is nog steeds. Hij is goed in snelheid en diepgang en dan een voorzet te geven. Het is aan mij en de staf om dat er uit te krijgen. Het is niet dat hij het niet kan, alleen vandaag niet."

Ricardo Rodríguez ging uit voorzorg naar de kant. "Hij is een heel slimme speler. Hij voelt aan zijn lichaam dat als hij langer doorloopt het echt fout gaat", zei hij daarover. "Het zal een lichte verkramping zijn. Volgende week is hij er gewoon bij. Het is typerend voor wat hij levert aan kwaliteit. Niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten."




Tags

faber unnerstall aanspeelbaar bruma daarbuiten diepgang effectief fox groningen rodriguez typerend verkramping voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage