Transparent
Inloggen
Sluiten

Einde seizoen voor Yanick van Osch na polsbreuk

9 maart 2020 14:46 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Einde seizoen voor Yanick van Osch na polsbreuk; image source: Pro Shots

Yanick van Osch zal opnieuw lange tijd uit de roulatie zijn. Via de officiële website meldt PSV dat de doelman zijn pols heeft gebroken tijdens de training en daardoor voor de rest van dit seizoen uit de roulatie zal zijn. Van Osch was net hersteld van een zware knieblessure.

De keeper baalt enorm van de kwetsuur. "Het was echt domme pech, één van de laatste ballen van een training", aldus Van Osch. "Ik ben pas net weer fit na een zware knieblessure, dus dit is voor mij persoonlijk een enorme teleurstelling. Dit seizoen kom ik niet meer in actie, dat staat vast."

Meer op PSV.nl


Tags

osch polsbreuk kwetsuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden
Jammer, is een prima keeper voor JPSV.Na een zware knieblessure nu een gebroken hand.Het zit Yanick niet mee dit seizoen.Hoop voor hem dat de blessure snel geneest en hij de volgende seizoenen blessurevrij blijft.
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

antonh cbs corona coronavirus down fittest griepgolf horeca inziens knvb kwetsbare lockdown maatschappij mensenleven nederland nikiforov omvallen ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg