Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA: 17 maart overleg over competities en EK

12 maart 2020 14:41 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

UEFA: 17 maart overleg over competities en EK; image source: Pro Shots

De UEFA meldt dat er op dinsdag 17 maart overleg zal plaats vinden over het doorgaan van alle nationale en Europese competities, inclusief het EK van komende zomer. De Europese voetbalbond heeft leden van alle 55 nationale voetbalbonden uitgenodigd om samen met de directies van de European Club Association en de European Leagues en een vertegenwoordiger van de FIFPro deel te nemen aan een videoconference.

Verschillende voetbalbonden hebben zelf al maatregelen genomen. Zo ligt in onder meer Spanje en Italië de competitie voor de komende weken stil, terwijl in landen als België en Duitsland geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden.

Meer op UEFA.com


Tags

uefa association belgie directies duitsland fifpro leagues vertegenwoordiger videoconference

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Corona wordt dus nog niet echt serieus genomen?
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.580 fans gingen je al voor.



Laatste nieuws




Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus daklozen down flitsphirips griepgolf horeca knvb lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg