Transparent
Inloggen
Sluiten

Definitief: EK naar zomer van 2021

17 maart 2020 13:29 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Definitief: EK naar zomer van 2021; image source: Pro Shots

Het EK zal komende zomer definitief niet doorgaan. De UEFA heeft besloten dat deze wordt verplaatst naar de zomer van 2021. Het Europees kampioenschap zal dan van 11 juni tot en met 11 juli gespeeld gaan worden.

Via een verklaring op de officiële website geeft de UEFA aan dat alle UEFA wedstrijden voor zowel landen als clubs voor onbepaalde tijd zijn geschrapt. Een speciale werkgroep zal worden opgezet om samen met de nationale competities en clubs uit te zoeken hoe het huidige seizoen kan worden afgemaakt.

Meer op UEFA.com




Tags

uefa onbepaalde werkgroep

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Denk voor ons land een goede zaak gezien de blessures. Hopelijk wordt de competitie alsnog volledig afgewerkt. Benieuwd hoe e.e.a praktisch gezien gaat uitwerken.
+1/-0

4 jaar geleden
In 2021 hebben we volgens mij een stuk beter team. Malen en Ihattaren zijn dan een stuk verder. Depay en Bergwijn weer fit. De Jong en De Ligt hebben dan meer minuten bij hun club gespeeld enz.
Dan kan Koeman spelers zoals Babel lekker thuis laten.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje