Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV supporters zetten zich in voor Voedselbank Eindhoven

25 maart 2020 11:42
Foto: Pro Shots

PSV supporters zetten zich in voor Voedselbank Eindhoven; image source: Pro Shots

De supportersgroepen Lighttown Madness en Boys From The South houden een actie om voedselpakketten voor de Voedselbank Eindhoven in te zamelen. Klik hier om mee te doen.

Met de aanschaf van zo'n voedselpakket steun je de vrijwilligers bij de Voedselbank die zich belangeloos en onbetaald inzetten voor mensen in Eindhoven die financieel zo in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen.

De opbrengst van dit initiatief gaat 100% naar de Voedselbank. Om deze actie te stimuleren worden vanuit beide supportersgroeperingen diverse mooie prijzen verloot onder alle deelnemers die een voedselpakket kopen. Enkele voorbeelden van prijzen zijn producten die op deze websites te koop zijn, maar denk ook aan wedstrijdshirts, schoenen etc. die door (oud) spelers beschikbaar zijn gesteld.

Per gekocht voedselpakket ontvang je één lot waarmee je automatisch meedingt naar een van deze prijzen. Via de kanalen van Lighttown Madness en Boys From The South wordt de uitslag gecommuniceerd, de trekking is via een livestream.

Steun de missie van Lighttown Madness en Boys From The South om de Voedselbank weer goed te bevoorraden en iedere inwoner in deze mooie stad te helpen die het nodig heeft in deze zware tijd.

Klik hier om mee te doen.


Tags

voedselbank lighttown madness voedselpakket aanschaf belangeloos bevoorraden gecommuniceerd inwoner knel lot meedingt onbetaald ontvang producten supportersgroeperingen trekking verloot voedsel voedselpakketten vrijwilligers websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 dagen geleden
Geweldige actie mannen (en vrouwen?)! Ga zo door
+2/-0

7 dagen geleden
PRACHTIG initiatief mensen, bedankt allen en succes.
+2/-0

7 dagen geleden
Goed bezig! Actie gesponsord met 2 paketten (en mezelf met stickers)
+3/-0

7 dagen geleden
Mooie actie, zo brengt al deze ellende stiekem toch ook wel wat mooie dingen teweeg, al staat het natuurlijk in schril contrast. Trots op jullie!
+1/-0

PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.581 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen absurd beademing belasting bovengrens change climate compenseren corona daf daklozen eredivisie feyenoord flitsphirips izecson komkommertijd mandje nederland neymar onzin pakweg regeling regering rutte santos sir tinus uswilly vhtlsaw wetten