Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV supporters zetten zich in voor Voedselbank Eindhoven

25 maart 2020 11:42
Foto: Pro Shots

PSV supporters zetten zich in voor Voedselbank Eindhoven; image source: Pro Shots

De supportersgroepen Lighttown Madness en Boys From The South houden een actie om voedselpakketten voor de Voedselbank Eindhoven in te zamelen. Klik hier om mee te doen.

Met de aanschaf van zo'n voedselpakket steun je de vrijwilligers bij de Voedselbank die zich belangeloos en onbetaald inzetten voor mensen in Eindhoven die financieel zo in de knel zitten dat zij niet voldoende voedsel kunnen kopen.

De opbrengst van dit initiatief gaat 100% naar de Voedselbank. Om deze actie te stimuleren worden vanuit beide supportersgroeperingen diverse mooie prijzen verloot onder alle deelnemers die een voedselpakket kopen. Enkele voorbeelden van prijzen zijn producten die op deze websites te koop zijn, maar denk ook aan wedstrijdshirts, schoenen etc. die door (oud) spelers beschikbaar zijn gesteld.

Per gekocht voedselpakket ontvang je één lot waarmee je automatisch meedingt naar een van deze prijzen. Via de kanalen van Lighttown Madness en Boys From The South wordt de uitslag gecommuniceerd, de trekking is via een livestream.

Steun de missie van Lighttown Madness en Boys From The South om de Voedselbank weer goed te bevoorraden en iedere inwoner in deze mooie stad te helpen die het nodig heeft in deze zware tijd.

Klik hier om mee te doen.


Tags

voedselbank lighttown madness voedselpakket aanschaf belangeloos bevoorraden gecommuniceerd inwoner knel lot meedingt onbetaald producten supportersgroeperingen trekking verloot voedsel voedselpakketten vrijwilligers websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Geweldige actie mannen (en vrouwen?)! Ga zo door
+2/-0

3 maanden geleden
PRACHTIG initiatief mensen, bedankt allen en succes.
+2/-0

3 maanden geleden
Goed bezig! Actie gesponsord met 2 paketten (en mezelf met stickers)
+3/-0

3 maanden geleden
Mooie actie, zo brengt al deze ellende stiekem toch ook wel wat mooie dingen teweeg, al staat het natuurlijk in schril contrast. Trots op jullie!
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump woordje zorg