Transparent
Inloggen
Sluiten

Reuters: FIFA werkt aan opschuiven termijnen en andere maatregelen

26 maart 2020 15:32
Foto: Pro Shots

Reuters: FIFA werkt aan opschuiven termijnen en andere maatregelen; image source: Pro Shots

Persbureau Reuters zegt een intern FIFA document in handen te hebben waarin wordt voorgesteld om allerlei maatregelen te nemen om de wereldwijde voetbalcompetities die zijn stilgelegd uit te kunnen laten spelen. Het document stelt de volgende maatregelen voor: het verlengen van huidige contracten van spelers en trainers, het uitstellen van het ingaan van nieuwe contracten die bedoeld waren voor het volgende seizoen en de betaling van eventuele bijbehorende transfersommen, en de mogelijkheid bieden tot het uitstellen van transferwindows in lijn met nieuwe eind- en begindata van seizoenen.

Clubs en spelers worden daarnaast aangemoedigd tot overeenstemming te komen over salarisreducties en -uitstel. Tot slot wil FIFA een speciaal fonds aanspreken om financiële problemen van clubs kleiner te maken.


Tags

fifa reuters opschuiven begindata betaling fonds persbureau salarisreducties slot transferwindows uitstel voetbalcompetities

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Het enige juiste besluit.
+1/-0

2 weken geleden
Waarom moeten we naar de FIFA kijken ?
Dit zouden we toch gewoon met onze eigen UEFA moeten gaan bepalen ? We moeten ons als europa niet afhankelijk gaan opstellen, maar gewoon zelf het initiatief gaan nemen.
+1/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

antonh belasting cafepraat cbs corona coronavirus down flitsphirips griepgolf horeca knvb kwetsbare lockdown nederland nikiforov omvallen onchristelijk ouderen overgewicht overheid overmars risicogroep rivm sir skipper tinus under vhtlsaw vrijgeven zorg