Transparent
Inloggen
Sluiten

Reuters: FIFA werkt aan opschuiven termijnen en andere maatregelen

26 maart 2020 15:32
Foto: Pro Shots

Reuters: FIFA werkt aan opschuiven termijnen en andere maatregelen; image source: Pro Shots

Persbureau Reuters zegt een intern FIFA document in handen te hebben waarin wordt voorgesteld om allerlei maatregelen te nemen om de wereldwijde voetbalcompetities die zijn stilgelegd uit te kunnen laten spelen. Het document stelt de volgende maatregelen voor: het verlengen van huidige contracten van spelers en trainers, het uitstellen van het ingaan van nieuwe contracten die bedoeld waren voor het volgende seizoen en de betaling van eventuele bijbehorende transfersommen, en de mogelijkheid bieden tot het uitstellen van transferwindows in lijn met nieuwe eind- en begindata van seizoenen.

Clubs en spelers worden daarnaast aangemoedigd tot overeenstemming te komen over salarisreducties en -uitstel. Tot slot wil FIFA een speciaal fonds aanspreken om financiële problemen van clubs kleiner te maken.


Tags

fifa reuters opschuiven begindata betaling fonds persbureau salarisreducties slot transferwindows uitstel voetbalcompetities

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Het enige juiste besluit.
+1/-0

3 maanden geleden
Waarom moeten we naar de FIFA kijken ?
Dit zouden we toch gewoon met onze eigen UEFA moeten gaan bepalen ? We moeten ons als europa niet afhankelijk gaan opstellen, maar gewoon zelf het initiatief gaan nemen.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.997 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh china chloroquine corona crockett definitie economie flitsphirips fox griepgolf huur james jong nederland nikiforov overbevolking piroe rigo romario sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly wetenschap wethoudervanjuine