Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verlengt contract Yanick van Osch niet, neemt de tijd met Afellay

28 maart 2020 08:48 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV verlengt contract Yanick van Osch niet, neemt de tijd met Afellay; image source: Pro Shots

PSV meldt dat het contract van keeper Yanick van Osch niet verlengd zal worden. Zijn contract is formeel opgezegd, net als dat van Daniel Schwaab, Maxime Soulas, Robin Lauwers, Oliver Horvath, Steven Theunissen, Baggio Wallenburg en Amar Catic. Aan al deze spelers, inclusief Schwaab dus, zal geen nieuw contract worden aangeboden.

Tevens meldt de club dat er nog geen beslissing is genomen over het contract van Ibrahim Afellay. Vanwege de juridische constructie kan PSV voor hem later beslissen. Datzelfde geldt voor de contracten van Mike van de Meulenhof en Youri Roulaux.

Meer op PSV


Discussieer mee op de forums


Tags

afellay osch schwaab amar baggio catic constructie formeel horvath lauwers meulenhof oliver roulaux soulas theunissen wallenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik wens ze allemaal succes verder in hun loopbaan, Voor het eerste word het een moeilijker verhaal, er zijn nmlk spelers met langer lopende contracten die niet voldoen die zich niet zomaar overboord zullen laten zetten.
+2/-1

3 maanden geleden
Afellay is niet de leider in het veld... van wie we dachten dat hij zou zijn.
Hij is een onopvallende speler, die eigenlijk niet veel toevoegt.
+2/-0

2 maanden geleden
affelay moeten ze ook maar zijn contract opzeggen!! was een goede speler maar contract om de bank warm te houden kunnen ze ook wel aan mij geven bijvoorbeeld!! allebeide zonde van het geld!! want hij heeft dit jaar niks gebracht vind ik!!
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox griepgolf huur james klant nederland nikiforov omvangrijk overbevolking piroe romario seizoenskaart sparta sponsor trestena trump uswilly vaccin vhtlsaw