Transparent
Inloggen
Sluiten

Wim Rip verlaat PSV

28 maart 2020 13:30 - ED
Foto: Pro Shots

Wim Rip verlaat PSV; image source: Pro Shots

PSV neemt na het lopende seizoen afscheid van video-analist Wim Rip, zo meldt het ED. De nieuwe trainer van de Eindhovenaren Roger Schmidt heeft in zijn nieuwe technische staf geen plek voor Rip. De video-analist werkte sinds 2012 in Eindhoven en kwam in 2017 in het nieuws toen hij een hartinfarct kreeg tijdens de uitwedstrijd van PSV in Groningen. Rip herstelde hiervan volledig en wierf naar aanleiding van het incident aandacht voor AED's, zonder welke hij het niet had gehaald.

Meer op ED




Tags

rip aed groningen hartinfarct herstelde roger schmidt wierf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Roger is al flink huis aan het houden. Ik ben erg benieuwd hoe hij het gaat doen komend seizoen en met welk materiaal.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Als coach moet je vanaf het begin alert zijn.
Mark van Bommel is destijds begonnen zonder dat hij invloed uitoefende op het aankoopbeleid van PSV via de toenmalige scouts en John de Jongh... dat resulteerde in diverse dure (mislukte) aankopen die bij Van Bommel op de reservebank terecht kwamen.
Dit kan ook te maken hebben met onervarenheid, het inpassen van nieuwe spelers was niet het sterke punt van Mark.
Dit is iets waar Dick Advocaat wel goed in is, bij hem zie je spelers beter worden.
Het is doodzonde en onbegrijpelijk dat een dure speler als Bruma bij PSV totaal mislukt is en zo zijn er diverse talentvolle spelers op de reservebank terecht gekomen. Heb de hoop dat dit nu een stuk beter zal gaan.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Het probleem bij de aanstelling van van Bommel was volgens mij juist dat hij teveel invloed op het aankoopbeleid uitoefende met dubieuze aankopen zoals Trent Sainsbury en Aziz Behich.
+7/-0

 
4 jaar geleden
Dat Bruma er niet veel van bakte tot nu toe, kun je Bommel niet aanrekenen. Hij had hem op de juiste positie gezet, maar het gebrek aan functionele techniek moet toch echt van Bruma zelf komen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het samenspel van Bruma is allerbelabberdst... hij krijgt de bal doet een veelbelovende actie en vervolgens speelt hij in de voeten van de tegenstander, dat schiet niet op.
+1/-0

4 jaar geleden
Opvallend dat Herr Schmidt nu al de boel aan het regelen en organiseren is.
De vraag is... in hoeverre is hij ter zake kundig?
Dat hij daar nu al mee bezig is, is een teken dat hij niet lui en niet gemakzuchtig is.
Wel moeten we waakzaam zijn dat Roger niet teveel macht naar zich toetrekt... daarvoor hebben we Toon Gerbrands die zulke dingen in de gaten houdt.
+2/-2

 
Jantje huilt Jantje lacht, Jan vraagt Jan beantwoord, grappig Jan;-) . Bommel was tegendraads imo, iemand die ten koste van zowat alles zijn zin doordraaft, die indruk maakte hij op mij, let wel, mijn persoonlijke mening gevormd naarmate het seizoen vorderde, nam nooit beslissing waarvan men dacht he he eindelijk!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Me dunkt dat zijn wissels wel degelijk impact hadden
+3/-0

4 jaar geleden
Oh heerlijk, iemand met een heldere (gezonde)visie die knopen gaat doorhakken.
Ik heb een heel goed gevoel bij deze man.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage