Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Het is tijd voor duidelijkheid'

31 maart 2020 21:35 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Het is tijd voor duidelijkheid"; image source: Pro Shots

Volgens algemeen directeur Toon Gerbrands is het goed dat het kabinet duidelijkheid heeft gegeven dat er de komende maanden nog geen betaald voetbal plaats zal vinden in Nederland. Dat geeft hij aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Aan duidelijkheid hebben we nu meer dan onzekerheid", aldus Gerbrands.

De algemeen directeur hoopt dat op korte termijn een besluit zal vallen over de toekomst en het al dan niet uitspelen van de competitie. "Ook hier geldt, het is tijd voor duidelijkheid", zo geeft hij aan. "Het is afwachten wat er uit de vergadering met de andere Europese bonden komt en daarna is het te hopen dat snel stappen gezet worden."

Meer op ED.nl


Tags

gerbrands kabinet nederland onzekerheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Toon, en daarom wilde de KNVB je destijds aan het roer hebben: Duidelijkheid!
Ben blij dat je bij ons mooie clubje bent gebleven maar wat er nu in Zeist regeert dat gaat nergens over, wat een zooitje!
+1/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Bij PSV is het tegenwoordig ook een zooitje.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Schrijf jij wel een een positieve post over PSV ?
Volgens mij hebben ze nu een zeer interessante trainer aangetrokken die PSV naar een hoger niveau kan brengen. Verder is het een zeer ervaren trainer die een duidelijk plan heeft, en waarschijnlijk een uitgebreid netwerk.
+6/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Ik ben kritisch, ja dat klopt.

Volgens mij was ik vrij positief na PSV-Vitesse.
+2/-1

 
2 maanden geleden
De tijd zal het leren WouterErik. Niet te hard van stapel lopen. Hij zal afhankelijk van zijn materiaal worden.
+1/-1

 
2 maanden geleden
@Tony, Het gaat een hele rare zomer worden verwacht ik. Nu de grote clubs fors aan het bezuinigen zijn, zullen ze geen grote aankopen gaan doen. De prijzen zullen dus fors gaan dalen verwacht ik.
Bij Ajax willen veel spelers nu weg, maar voor Ajax is dat niet gunstig voor een lage prijs. Ik weet niet met welk gevoel die volgend jaar gaan spelen.

Voor PSV is Bergwijn op het goede moment verkocht.
Ik hoop dat de trainer een goed netwerk heeft en wat aankopen kan doen die stabiliteit en vorm aan PSV gaan geven. Met Malen terug heb je er al weer een goede speler bij. We zullen zien, maar ik vind het wel spannend.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Tine will tell
+1/-0

2 maanden geleden
Ben het zowaar een keer met Toon eens. Wat mij betreft gewoon stoppen met deze competitie, geen kampioen en de tickets verdelen op basis van de huidige ranglijst. Sneu voor AZ die toch wel een hele goede kans maakte, maar zonder publiek in een maand de competitie afraffelen slaat ook nergens op. Die Amsterdammers kunnen zoveel wedstrijden in zo'n korte tijd niet eens aan hebben we vorig jaar wel gezien toen alles verschoven moest worden. Na juni worden de kaarten en contracten opnieuw geschud ik zie het niet gebeuren dat dat rek in komt. Wat doe je als je aankoop in juli zijn been breekt bij zijn oude club?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Als iedereen zich redelijk aan de voorwaarden houdt dan kan het aantal mensen dat de IC nodig heeft ook zeer snel gaan dalen. En we kunnen ons niet te lang blijven opsluiten. Daar zitten naast de economie ook allemaal andere negatieve effecten aan.
Als het aan mij ligt gaan ze in mei + Juni gewoon weer voetballen, maar dan zonder publiek. Gewoon de spelers testen, en degene die het virus heeft moet thuis blijven.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als 1 speler het virus heeft, krijgen ze het waarschijnlijk allemaal al op de training. Kun je niemand meer opstellen, nog even buiten het feit dat dat toch wel een vorm van competitie vervalsing is. Bij ons 16 spelers Corona en bij Heerenveen 0. Dan kun je de wedstrijd schriftelijk afdoen.
+1/-0

2 maanden geleden
Even voor alle duidelijkheid - vanaf mei gaan we twee wedstrijden per week spelen.
Niet 90 minuten... maar 2 keer een half uur (60 minuten).
+1/-3

 
2 maanden geleden
Hoe kom je hier nou weer bij?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik ben geheim adviseur van de KNVB... maar dit mogen jullie eigenlijk niet weten want dat is geheim.
+1/-1


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox griepgolf huur james klant nederland nikiforov omvangrijk overbevolking piroe romario seizoenskaart sparta sponsor trestena trump uswilly vaccin vhtlsaw