Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV adviseert KNVB om te stoppen met huidig seizoen'

2 april 2020 17:56 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"PSV adviseert KNVB om te stoppen met huidig seizoen"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad heeft PSV bij de KNVB aangegegeven te willen stoppen met het huidige seizoen. Dat volgde nadat er eerder op de dag telefonisch overleg was geweest met Ajax, dat op woensdag al fel uithaalde richting de voetbalbond. Ook AZ is van mening dat er niet meer gespeeld moet worden. Afgesproken is dat de drie clubs samen op zullen trekken.

Dinsdag zal de KNVB in een videoconferentie alle clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie bijpraten over de gevolgen van de twee scenario's die nu nog op tafel liggen. Ook ADO Den Haag, Fortuna Sittard en PEC Zwolle hebben al aangegeven liever te stoppen.

Meer op AD.nl


Tags

knvb adviseert aangegegeven ado bijpraten eredivisie fortuna pec uithaalde videoconferentie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Terecht, Europese tickets verdelen o.b.v. de huidige stand lijkt dan ook logisch. Alleen voor Ajax & AZ gaat dat nog wel een discussie opleveren, rechtstreekse plaatsing CL of voorronde moeten spelen kan € 40 miljoen verschil betekenen. Dan is een gelijke stand met voorsprong op doelsaldo heel zuur voor AZ.
Feyenoord heeft 4 verliespunten minder dan PSV en PSV staat weer 5 punten boven Willem II, dat zijn duidelijke verschillen. Daarnaast ook heel zuur voor Utrecht, die staan 3 punten achter Willem II met één wedstrijd minder gespeeld (dus gelijk in verliespunten en met beter doelsaldo) en staan in de bekerfinale (wat gaat daar mee gebeuren?).
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik kan best leven met plek 4 voor PSV, Het was gewoon een slecht jaar.
Maar ik vind ook dat Ajax niet zo maar de directe-CL plaats kan krijgen op doelsaldo met nog flink wat wedstrijden te gaan.
Ajax was zwaar uit vorm en haalde nauwelijks meer punten. Dat lijkt iedereen te vergeten, vooral Amd + Hilversum, De Telegraaf en Ajax zelf.
+2/-1

 
2 maanden geleden
"Ja maar als we nu verder gaan, is iedereen weer fit en worden we wel kampioen" - Marc Overmars
+3/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Einde oefening dus.

Goede zaak.
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett duitsland economie flitsphirips fox griepgolf huur james klant nederland nikiforov omvangrijk overbevolking piroe romario seizoenskaart sir sparta sponsor trestena trump uswilly vaccin