Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV adviseert KNVB om te stoppen met huidig seizoen'

2 april 2020 17:56 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"PSV adviseert KNVB om te stoppen met huidig seizoen"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad heeft PSV bij de KNVB aangegegeven te willen stoppen met het huidige seizoen. Dat volgde nadat er eerder op de dag telefonisch overleg was geweest met Ajax, dat op woensdag al fel uithaalde richting de voetbalbond. Ook AZ is van mening dat er niet meer gespeeld moet worden. Afgesproken is dat de drie clubs samen op zullen trekken.

Dinsdag zal de KNVB in een videoconferentie alle clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie bijpraten over de gevolgen van de twee scenario's die nu nog op tafel liggen. Ook ADO Den Haag, Fortuna Sittard en PEC Zwolle hebben al aangegeven liever te stoppen.

Meer op AD.nl




Tags

knvb aangegegeven ado bijpraten eredivisie fortuna pec uithaalde videoconferentie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Terecht, Europese tickets verdelen o.b.v. de huidige stand lijkt dan ook logisch. Alleen voor Ajax & AZ gaat dat nog wel een discussie opleveren, rechtstreekse plaatsing CL of voorronde moeten spelen kan € 40 miljoen verschil betekenen. Dan is een gelijke stand met voorsprong op doelsaldo heel zuur voor AZ.
Feyenoord heeft 4 verliespunten minder dan PSV en PSV staat weer 5 punten boven Willem II, dat zijn duidelijke verschillen. Daarnaast ook heel zuur voor Utrecht, die staan 3 punten achter Willem II met één wedstrijd minder gespeeld (dus gelijk in verliespunten en met beter doelsaldo) en staan in de bekerfinale (wat gaat daar mee gebeuren?).
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik kan best leven met plek 4 voor PSV, Het was gewoon een slecht jaar.
Maar ik vind ook dat Ajax niet zo maar de directe-CL plaats kan krijgen op doelsaldo met nog flink wat wedstrijden te gaan.
Ajax was zwaar uit vorm en haalde nauwelijks meer punten. Dat lijkt iedereen te vergeten, vooral Amd + Hilversum, De Telegraaf en Ajax zelf.
+2/-1

 
4 jaar geleden
"Ja maar als we nu verder gaan, is iedereen weer fit en worden we wel kampioen" - Marc Overmars
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage