Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat contact opnemen met Heurelho Gomes voor rol binnen of voor de club'

4 april 2020 12:01 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV gaat contact opnemen met Heurelho Gomes voor rol binnen of voor de club"; image source: Pro Shots

PSV is voornemens om contact op te nemen met Heurelho Gomes voor een rol binnen of voor PSV. Dat geeft clubwatcher Robin Jongmans aan in een Q&A op de website van De Telegraaf. "Vanwege zijn leeftijd, is het uitgesloten dat hij als goalie terugkeert bij PSV", aldus Jongmans. "Wel is PSV voornemens contact op te nemen met Gomes. De club houdt de contacten met spelers, die veel voor de club hebben betekend, graag warm. Zijn naam staat op het lijstje om te praten over een eventuele rol binnen of vóór PSV. Technisch manager John de Jong en adviseur Guus Hiddink hebben eerder met Gomes gewerkt. Zij kunnen het beste inschatten wat de Braziliaan voor de club kan betekenen."

Jongmans gaat ook in op mogelijke versterkingen voor komend seizoen nu bekend is dat Roger Schmidt de nieuwe trainer zal worden. "PSV en Schmidt weten exact welke spelers zij willen hebben om de trainer in de nieuwe speelstijl te voorzien. Daarvoor liggen de lijstjes al langere tijd klaar", zo geeft hij aan. "De club ving links en rechts al geluiden op dat het met de komst van Schmidt spelers zou kunnen aantrekken, die normaal niet binnen het bereik lagen. Wel is PSV in de huidige situatie afhankelijk van de manier waarop de transfermarkt zich ontwikkeld in de huidige crisis. Deze ligt nu nagenoeg compleet stil in afwachting van het wel of niet laten uitspelen van competities en de gevolgen daarvan. Er kan dus nog niet naar de wensen gehandeld worden."

Meer op Telegraaf.nl
Tags

gomes heurelho schmidt betekend braziliaan goalie hiddink inschatten jong lijstjes nagenoeg roger speelstijl telegraaf ving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Stopt de huidige Phoxy ermee dan?
+4/-6

1 jaar geleden
Reserve keeper maken aub achter Unnerstall. Ruiter laten gaan en zoet verkopen. Daarna kan ie mooi een vacature binnen de club invullen, beetje Pedro salazar achtig, verlengstuk tussen de staf en de club met de Latijnse jongens. Dat heb je gewoon nodig zulke figuren.
+5/-0

1 jaar geleden
Maak van hem de nieuwe Mart van den Heuvel voor de Latino's. Als Braziliaan kan hij dan die aankopen prima in Eindhoven helpen. Elke aankoop die door aanpassingsproblemen mislukt bij PSV is veel duurder.
+2/-3

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Laat hem maar goede spelers tippen bij de Jong en consorten. Ongelooflijk hoe wij ons positie in Brazilië (van destijds) en bijvoorbeeld Mexico laten schieten.
+2/-0

1 jaar geleden
Laat hem de contacten met Zuid-Amerika en dan specifiek Brazilie maar gaan onderhouden.
Een samenwerkingsverband met de club waar hij ooit begon;Cruzeiro,is een mooie beginnende insteek.
Zoiets als ambassadeur/scout.
+8/-0

 
1 jaar geleden
De manier waarop hij is weggegaan was spijtig en Gomes onwaardig. Was wel tekenend voor de periode waar we toen in zaten. Reker heeft uiteindelijk wel zijn taken waarvoor hij was aangesteld volbracht. Lemic was uiteindelijk de veroorzaker, niet Reker. Ook dat is jammer want Lemic had een voortreffelijk netwerk alleen wilde teveel macht (zoals valkx dat ook eens ‘in mindere maten’ had!). Gomes heeft al 10x zijn verontschuldigen aangeboden, meerdere malen aangegeven terug te willen naar PSV. Het siert de mens Gomes dat ie gewoon wederom openbaar met de billen bloot gaat. Gelukkig neemt PSV het nu eindelijk serieus en gaat er werk van gemaakt worden. Gomes moet terug naar huis, terug naar ons mooie Eindhoven!!!! Of het nou als 2e keeper, als ambassadeur, scout, nieuwe Mart of Pedro is. Maakt me allemaal niet uit, zolang die maar naar huis komt!
+3/-0

1 jaar geleden
Zou hem tevens als hulpcoach op de bank zetten... Gomes is populair in Eindhoven.
Zodra hij PSV vanaf de zijlijn gaat aanmoedigen dan klapt het hele stadion.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als je hem als clown wil inzetten Jan, moet ie op Oost gaan staan om mensen te laten klappen. Op de bank moeten mensen met verstand van coachen zitten, geen cheerleaders.
+2/-1

 
1 jaar geleden
pvh25-67... bij Atletico Madrid hebben ze een clown als coach Simeone, hij doet het geweldig goed.
Deze rol zie ik ook voor Gomes - hij kan voor een sfeer zorgen in het stadion waarbij PSV een ploeg als Atletico en Real Madrid kan verslaan.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
PSV is geen kermisattractie Jan, maar een voetbalclub.
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Zitten cheerleaders doorgaans op de bank? Ik weet niet welke 'sporten' jij kijkt. Liepen er bij PSV maar een aantal cheerleaders rond. Dan was het meer genieten dan de laatste 20 maanden met 'Bommeltje' en 'Fabertje' aan de knoppen. We lijken wel opvulling voor de competitie
+1/-0

 
1 jaar geleden
Voetbal is entertainment - dat missen we nu.
Met Gomes langs het veld... kunnen we lachen, ik ga naar PSV kijken speciaal voor Gomes.
+1/-0

1 jaar geleden
Is hij niets als keeperstrainer? Volgens mij is er bij PSV een contract van een keeperstrainer niet verlengd.....
+2/-0

1 jaar geleden
ik denk dat hij inderdaad als keeperstrainer gaat beginnen! want de oude keeperstrainer is niet voor niks weg!
+2/-0

1 jaar geleden
GOMES. Hoofdletter G, Hoofdletter O, Hoofdletter M, Hoofdletter E, hoofdletter M. Achter elke letter een uitroepteken! Heerlijk dat verslag destijds
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.850 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen abroad backup basarnhem berisha boateng boscagli drita drommelsch dumfries entree eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand midtjylland mwene obispo paok ramalho robvdw schmidt shevchenko teze toptalenten viergever