Transparent
Inloggen
Sluiten

Kijktip: PEC Zwolle - PSV uit 2016

11 april 2020 10:09 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Kijktip: PEC Zwolle - PSV uit 2016; image source: Pro Shots

Veel PSV-supporters zullen zich 8 mei 2016 nog goed voor de geest kunnen halen. PSV leek de titel verspeeld te hebben, maar door zelf te winnen op bezoek bij PEC Zwolle en Ajax gelijk te zien spelen in Doetinchem werd de landstitel alsnog behaald. Degenen die hier nog eens van willen genieten, kunnen zaterdagmiddag op YouTube terecht. PSV zal namelijk vanaf 16:00 uur de wedstrijd volledig uit gaan zenden via het officiële YouTube-kanaal.

Geniet nog eens na van de openingstreffer van Jürgen Locadia en de twee treffers die Luuk de Jong wist te maken, maar vooral van het feest toen de titel eenmaal een feit was.




Discussieer mee op de forums


Tags

pec kijktip titel doetinchem geest geniet jong kanaal landstitel locadia verspeeld zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een heerlijke pot was dit zeg. Voor mijn gevoel was mijn ontlading na afloop ook groter dan in 2007, terwijl ik bij beide wedstrijden 'gewoon' in het stadion was.
+5/-0

Waar zijn ze gebleven die mooie tijden? tijd voor herhaling.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Op de Duitse Tour zal alles anders worden Por 😜. Benieuwd wie de technische staf gaan aanvullen want tot nu toe hebben John en Toon een paar Duitse voorbijgangers gehaald.
+2/-0

4 jaar geleden
Mijn 3e vergelijkbare ontknoping, 2016, na 1991 & 2007... gelukkig was ditmaal het doelsaldo niet bepalend.
+3/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Dat waren ook nog eens prachtige shirts! Ik hoop op zoiets moois voor nieuwe seizoen👍
+2/-0

4 jaar geleden
Heerlijk hoe elk stadion in Nederland uit zijn dak ging die dag. Heb enorm veel vertrouwen in het komende seizoen.
+4/-0

 
4 jaar geleden
Waar is je vertrouwen op gebaseerd Remmie?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Eindelijk een fatsoenlijke trainer dat is al een hele grote stap. Door de verkoop van Bergwijn is er geld beschikbaar om vroeg de tranfsermarkt op te gaan en ik denk dat deze selectie vele malen sterker is dan Bommel eruit heeft gehaald. Als je kijkt hoe Faber het doet zonder Bergwijn, Perreiro en een gebleseerde Malen (Bijna alle goals dus) zit er echt wel kwaliteit in. Ik hoop op de komst van van Ginkel en een goede linksback. Gakpo verrast mij aangenaam en we hebben niet voor niks jaren op Bruma gejaagd. Er staat prima jeugd en de voorsprong van Ajax is als sneeuw voor de zon verdampt dit jaar. We missen al jaren een goed spelsysteem met een duidelijk idee. Als dat er weer is komen alle kwaliteiten ook boven drijven en gaan spelers weer plezier krijgen. PSV vanaf minuut 1 scherp, het gaat eindelijk gebeuren`!!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik help het je hopen. De huidige selectie ontbreekt het aan creativiteit en scorend vermogen terwijl de zogenaamde ervaren spelers kwaliteit tekort komen. Zie dat maar eens te repareren met de financiële positie die PSV heeft.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Voor Nederlandse begrippen hebben we naar mijn mening een prima selectie. Er moet een scorende middenvelder bij dat zeker en ook de verdediging kan wat versterking gebruiken. Ons grote probleem is volgens mij dat we met een middenveld spelen zonder enige dreiging naar voren en veel te weinig creatief vermogen. Dat moet opgelost worden. Verder ontbreekt het al jaren aan een systeem. Het lijkt allemaal los zand en erg angstig en verdedigend allemaal. Als de nieuwe trainer zijn spelsysteem van Salsburg er bij ons ingeslepen krijgt gaat er echt wel wat gebeuren, ook met de spelers. Maar ben met je eens er dienen wel goede aankopen te worden gedaan. Van Ginkel staat bij mij boven aan de lijst.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als Ajax geen kampioen wordt is het feest in Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen enz enz enz ;-)
Hoe zou dat toch komen ?
+1/-0

4 jaar geleden
en zelfs toen was het al begonnen met de fouten van zoet!! eigenlijk toch jammer hoe slecht die is geworden zeg!!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage