Transparent
Inloggen
Sluiten

Eredivisie CV houdt verkiezing voor mooiste shirt ooit

17 april 2020 09:22 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Eredivisie CV houdt verkiezing voor mooiste shirt ooit; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV is een verkiezing gestart om tot het mooiste shirt ooit te komen. Via een online platform kunnen supporters hun stem uitbrengen op het favoriete shirt van hun club, waarna een vakjury op 8 mei zal kiezen wat het mooiste shirt uit de geschiedenis van de Eredivisie is. In de vakjury zitten Jan-Joost van Gangelen (Fox Sports), Frank Evenblij (Bureau Sport), Arno Kantelberg (Esquire), Sjoerd Mossou (Algemeen Dagblad) en Victoria Koblenko (actrice/presentatrice).

Via deze link kun je stemmen op jouw favoriete PSV-shirt.

Meer op Eredivisie CV




Tags

eredivisie vakjury actrice esquire evenblij fox gangelen joost kantelberg koblenko mossou presentatrice victoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het mooiste shirt? Ik denk als het Europa Cup 1 finale shirt (wit met lichtblauwe accenten) er bij stond dat dit misschien wel als mooiste shirt werd gekozen. Succes shirts krijgen denk ik veel stemmen. Persoonlijk kies ik liever voor een shirt dat zo dicht mogelijk bij de tradities en de rijke geschiedenis van onze club ligt. Het oudste shirt in het overzicht, seizoen 1956-1957 bijvoorbeeld. Prima rood-wit gestreept shirt! Normaal vind ik voetbalshirts zonder shirtreclame mooier maar in ons geval voegt Philips natuurlijk echt iets toe als oprichter van de club. Het shirt met shirtreclame dat voor mij het dichtst bij het traditionele shirt komt is van seizoen 2006-2007. De rood-wit gestreepte sokken maakten dit tenue helemaal af. Prachtig!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik denk bij zulke zaken ook altijd eerst aan de roemrijke historie, en roemrijker dan 1987-88 komen ze niet.

Verder zwelg ik, tegenwoordig meer dan vroeger, in nostalgie. Dus dan denk ik aan mijn begin als supporter: de mooie jaren (19)'70 & '80, dus rode shirt met zowel witte als ook wel zwarte broek én het originele roodwit gestreepte shirt met bijpassende kousen. Was vroeger, zo zonder embleem en reclame identiek aan Sparta, maar dat mag als een eer beschouwd worden. Alleen de "ik wil Bolletje"-reclame van de enige échte voetbaltweeling en Bassie geven zulks een wat koddig om niet te zeggen clownesk idee. Maar dat nemen wij dan maar voor lief. Alles heeft zijn prijs.
+1/-0

4 jaar geleden
Die rode met het oude logo mis ik.... Stond anders op 1. Wel even meegedaan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat shirt is maar een enkele keer gedragen op het einde van het seizoen als afscheid van Philips als shirtsponsor. Het lijkt erop dat ze maar 1 shirt per seizoen afbeelden, het shirt waarin ze de meeste wedstrijden hebben gespeeld. Maar hoe dan ook was wel een heel mooi shirt (helaas wel een template) vooral door het gebruik van het oude PSV logo met gloeilamp. Stijlvol en mooie verwijzing naar de beginjaren van de club!
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage