Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV krijgt concurrentie van Paris-Saint Germain in strijd om Patrick van Aanholt'

20 april 2020 00:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV krijgt concurrentie van Paris-Saint Germain in strijd om Patrick van Aanholt"; image source: Pro Shots

In de strijd om Patrick van Aanholt krijgt PSV concurrentie van Paris Saint-Germain. Bronnen rond de linksback hebben tegenover het Eindhovens Dagblad gemeld dat Van Aanholt een optie is voor de Franse topclub bij een vertrek van Layvin Kurzawa. De international van het Nederlands elftal is nog altijd nadrukkelijk in beeld bij PSV om vanaf komende zomer de linksbackpositie te versterken. Afgelopen winter werd al meerdere keren een bod uitgebracht, maar kwam het niet tot een akkoord met Crystal Palace.

Momenteel speelt Ricardo Rodríguez op huurbasis voor PSV, maar vanwege zijn salaris lijkt een langer verblijf in Eindhoven voor de Zwitser lastig te worden.

Meer op ED.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt kurzawa layvin palace rodriguez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Lekker naar PSG laten gaan. Alles er aan doen om Rodriguez binnenboord te houden. 10 Klasses beter, een echte leider, plus iedereen heeft al gezien dat het een meerwaarde is, wat je bij van Aanholt nog maar is af moet wachten. Ik wil Rodriguez langer bij psv zien en anders moet onze nieuwe trainer de talentendoos maar is open gooien, liever dan van aanholt die maar wat graag vertrok bij ons mooie PSV.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Gezien de enorme onzekerheid over het starten van de eredivisie en de EL zou ik eerst maar eens goed naar het aanwezige talent kijken. Ik zou zo min mogelijk geld uit geven als ik PSV was. Voor de EL moeten voorrondes worden gespeeld, maar ik zie dat niet gaan gebeuren. Om de CL toch uit te kunnen spelen willen ze van alles naar achter schuiven. En dit jaar mag er waarschijnlijk ook niemand in het stadion zitten. Als het schema zo zwaar op de schop gaat is er eigenlijk geen duidelijkheid over veel inkomsten.
+2/-0

3 maanden geleden
@Maan Je kan het ook zo zien, een Nederlands international die naar mijn mening niet heeft gefaald heeft in de Premier League, die heel graag (weer) voor PSV wilt komen spelen zou toch zeker een meerwaarde moeten zijn? Mijn voorkeur gaat btw ook uit naar Rodriguez, maar in hoe verre heeft hij nog zin om langer voor PSV te willen spelen, aangezien het EK is uitgesteld en hij juist daarom naar PSV was gekomen.
+5/-0

 
3 maanden geleden
En Rodriguez is beter dan wat we hadden maar niet het beste wat we kunnen hebben, dat PSG Aanholt zou willen hebben zegt "vind ik ook nogal wat hebben" Als hij alsnog voor PSV kiest wilt dat ook iets over zijn intentie zeggen, Rodrigues was notabene onderweg naar Turkije.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik vraag me ook af of Van Aanholt een meerwaarde is. Hij speelt pas zes seizoenen in de Premier League waar hij constant in de basis staat. Dat niveau stelt natuurlijk helemaal niets voor als je dat vergelijkt met de Eredivisie.

Laten we wel reëel blijven. Rodriguez is niet haalbaar. Hij heeft nog een contract voor een jaar bij AC Milan, dus ze moeten hem wel verkopen. Dat salaris is voor PSV niet op te hoesten.
+6/-0

 
3 maanden geleden
Als AC Milan z'n contract voor een jaartje verlengt, zodat ze hem na het EK kunnen verkopen, kan hij prima nog een jaar aan PSV worden verhuurd.

Ik blijf hopen.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Behalve dan dat Rodriguez er ook voor kan kiezen om niet een jaar bij te tekenen, is voor hem natuurlijk veel interessanter, is hij namelijk transfervrij.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dan zal Milan hem dus willen verkopen en bij ons heeft hij gegarandeerd een basisplaats, dus de kans om zich in de kijker te spelen voor zowel het EK als een mooie transfer.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zie liever Rodriguez nog even blijven, want hij zal zich ook komend seizoen in de kijker voor het EK willen spelen, maar het is maar zeer de vraag wat er financieel haalbaar is na de Corona-crisis. Ook wat er eventueel aan van Aanholt geboden kan worden is hoogst onzeker, terwijl de olie-dollars in Parijs hoogstwaarschijnlijk nog niet opgedroogd zijn tegen die tijd. Zal er daarnaast ook vanaf hangen of van Aanholt graag wil spelen, of voor een hoop geld op de bank zitten ook prima vindt.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Van Aanholt heeft ook nog de ambitie met Oranje te reizen, dus die wilt zeker ook een basisplaats, dus word het kiezen of delen.
+1/-0

3 maanden geleden
Zou mijn inziens een prima versterking zijn, maar dat hangt vooral af van zijn prijskaartje en looneisen. Zeker gezien zijn leeftijd is de kans klein dat we er in de toekomst nog op gaan verdienen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Rodriguez die het prima heeft gedaan in de tijd dat hij hier was. Ik hoop vooral dat er iemand definitief wordt aangetrokken voor de linksback positie ipv iemand huren of een Angelino constructie. Dan kunnen we tenminste een paar jaar vooruit.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Als een speler van 30 de club goed versterkt is er altijd winst te behalen met successen, het gaat niet altijd om de restwaarde bij verkoop van een speler maar ook om zijn bijdrage aan succes, je red het echt niet met alleen maar jonge honden zonder ervaring erbij.
+1/-0

 
3 maanden geleden
@Por, Dan moet er wel gevoetbalt gaan worden. ;-)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik ga in de discussie mee over het halen of niet van een speler, maar ik doe niet mee aan het speculeren over eventuele herstart van competities van welk aard dan ook, je mag natuurlijk wel je eigen voorbereiden.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Het was ook meer een grapje tav de zeer bizarre tijd waarin we zitten.
Als PSV geen kaarten mag verkopen, en er geen tijd voor de voorronde EL is zijn zoveel inkomsten onzeker dat het halen van spelers ook op losse schroeven staat.
+1/-0

3 maanden geleden
Al een jaar of 5 lijkt dit een probleem positie. Is het dan echt zo moeilijk of is dit veelzeggend over ons scoutingsapparaat?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Angelino vond ik anders top.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Angelina boort je wel je enige prijs door de neus, maar dat terzijde.

Indien Van Aanholt haalbaar én betaalbaar is, zou ik het doen.

Wat Rodriguez betreft, prima speler, maar die huursom is uiteindelijk wel exorbitant hoog geworden, zeker als je het afzet per wedstrijd.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.000 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal